Ritsuki Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 kads nezin ka izdarit, lai kad cilveks iejiet serveri, vinam visi sv_ fps_max rate cl_rate cl_up... un visi sitie stati saliekas pec servera, vai kas tads? =/ lai katram nava savs configs, ir vnk lietas ko man vajg izdarit lai butu mazaki lagi, bet visi parak stulbi lai to izdaritu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMXjunior Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 man liekas tas nav iespējams bez kkādu pluginu palīdzības, un domāju ka tādu bezjēdzīgu pluginu neviens arī nav uztaisijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 hlguard tur ir fails kurs automatiski saliek cfg visiem playeriem kas ieiet tava serveri un tur ari uzliec tos savejos sudinus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 (edited) k tnq + rmx tas loti noder tici man, ja tev butu serveirs kura spele pagudri speletaji tad saprastu ko es ar to domaju EDIT: Grower ... =/ nez man vins neparak iet nemaina, mejginaju paris x, neka Edited March 14, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 nu hlguarda ir viena vieta tas pag uzzinstalesu serveri un pec kada laicina pateiksu kur kas jadara... Tikai pagaidi biku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 kad uzinstale HLguardu, negribi vinu notestet, vai bano uz ip? vnk mans hlguards nebano ip =/ + man ir reality guard un taisiju pec gigna pamacibas ko atradu seit (nozeloju kad taisiju, ka jau visas pamacibas ir kreisas ) bet nu, pec sis pamacibas man vins pat nekiko ja tev normali strada hlguards, tu enavretu to uplodot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now