k!ll3r Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ka var izdariit lai kad es ielieku savus SOUNDS lai tos lade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 nu kads lidzees Draugi!!! auuuu ... es jau gaidu 3h Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 1) kur ko lādē, čalīt NORM jautāt iemācies tad arī saņemsi norm atbildi 2) nu lab, pienemu runā par servera kkādām skaņām, nu lab pieņemsim viņas ielādēs, bet kāda jēga no tā, tālāk tu jautāsi pēc plugina, kas viņas atskaņo, es nesaprotu, ko tu gribi ibio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 novelc no net ieliec paredzata vieta un tad iesledz vinas caur help un tad bus un vel peliec to pluginu mape plugins un ieraksti plugina nosaukumu plugins.ini un mo4i!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 Da nejau taa es uzliku savus sounds piemeram kad teleportejas skan savadak. Bet kadu pluginu vaig vai ari ko lai es daru lai kad cilveki konektojas mana serveri vieniem rada ka ladejas tas mans "Custom" sounds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts