fa0n3z Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Kaa uzstaadiit taas nolaadeetaas debesis cs'a, esmu novilcis no fpsbanana sev tiikamaas debesis, bet nezinu ko lai talak iesaak, peec extracta, !? paradas paris ikonas, zinu tikai to ka jamet kkur csstrike mapiitee, bet nezinu kura tieshi no parejam... buutu labi ja kads siki , skaidri pateiktu kas un kaa! p.s butu labi arii ja iemestu linku kur ir veel lielaaka sky izvele. plds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fa0n3z Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 c'mon gign'ieshi help.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Negribas taisīt jaunu topicu tapē iepostošu tepat. 1 - Kā uzlikt melnas debesis? 2 - Kā uzlikt lai ieročus pārslēdz ātrāk, nevis parāda kā tur uzvelk or smth, bet tikš un ir ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fa0n3z Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 1 - Kā uzlikt melnas debesis? 2 - Kā uzlikt lai ieročus pārslēdz ātrāk, nevis parāda kā tur uzvelk or smth, bet tikš un ir ?! tieshi par sito pashu es runaaju, man vaig melnas debesis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 1 - Kā uzlikt melnas debesis? 2 - Kā uzlikt lai ieročus pārslēdz ātrāk, nevis parāda kā tur uzvelk or smth, bet tikš un ir ?! Pa to ierochu parlikshanu ir taa, ka tie ir HLTV modelji, kurus var novlikt @ baltgames.lv pie failu sadaljas! Starpiba nebus nekada, iznjemot to, ka tu neredzesi ka vinsh atvelk to ieroci, pauze tapat paliks, liidz vareesi ar vinju shaut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now