Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

nu ko tas nozime man kipa pa nakt kompz izslekts bet pa dien islekts un un kad iesledzu sav PC vins maina IP !! katru dienu cita ip ka to var mainit!!! ka katr dien nau jaliek savs servers veba jo mainas IP !!palidziet kads??

Shis jautajums ir apspriests daudz reizu nu bet labi pastastishu.

Itka nevar neko panakt, jo tev provaideris ir uzlicis ka tev ir dinamiska ip adrese un vina visu laiku mainas.

Ir tada programma SMAC itka ar vinu varot panakt, lai ip adrese nemainas, bet man tas nepalidzeja.

Es vienkarshi parinstaleju windovu. Man bija Windovs Xp Profesional Service Pack 2, tad man mainijas katru dienu, bet kad uzinstaleju specialu windovu service pack 3, tad nemainas, jo tur ir specials patch prieksh kautkadam 100 konekcijam vai tamlidzigi.

Neko nevaru saprast no tevis teiktā :superlol:

Izskatās kad tev ir kādi 10 gadi :slap:

Varbut esi pamanijis kad tu izsledz kompi tad Modema nodziest viena lampina..... :lolza:

NJu karoc tu nekadigi nevari mainit ip mainisanos!! Vienigi vari uzprasit saviem senciem lai piesledz Realo ip adresi! :) tas maksas +-1ls

Vari meginat ari neslegt datoru ara....bet cik ilgi? :D Kadreiz tapat vins bus jarestartee vai jaizsledz !!! taka nav jegas! :)

Edited by Edza15

Izskatās kad tev ir kādi 10 gadi slap.gif

man nau 10 gadi es vienkarsi biju pedzeries un un nesaprotu kalab tik stulbu postu uztajsiju!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...