Cirish1 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 R3sp3ct ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Mjā, video tik tiešām aizķēra. Un es domāju jebkuram normālam cilvēkam, iedziļinoties tajā visā, vajadzētu aizķert. Es apbrīnoju cilvēku, kurš, zinot to, ka viņam palicis praktiski mirklis, lai dzīvotu, spēj visu pasniegt ar tādu pozitivitātes devu, kādu es nemūžam nespētu radīt te, sēžot un zinot, ka man visticamāk palicis krietni vairāk laika nekā viņam, nerunājot jau nemaz par to, ja būtu nonācis tik neapskaužamā situācijā kā viņš. Tiešām apbrīnojams cilvēks, vnk nav ko teikt. Edited March 9, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 o jopcik, paldies bīf par viģiku. čalis, kas pieiet faktam ka mirs savādāk kā vairums cilvēku to darītu. teksti bija vienārši spēcīgi un patiesi, kaut vai piemēram lietas vs cilvēki. to pat reāli salīdzināt nevajadzētu, bet diemžēl lietas lielākoties tiek nostādītas augstāk par cilvēkiem, pat par sev tuviem cilvēkiem. tas gan protams ar laiku noteikti atspēlēsies.. bišķīt lika padomāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now