Jump to content
GIGN Forum

Svarigais:cigaretas Un Alkohols[rus]

woNn
 Share

Recommended Posts

Interesanti ka cilveks sadzivojas ar CIGARETEM un ALKOHOLU

Skatities visiem...

Kad es skatijos 6o video es PATIE6AMMMMM VAIRS NEGRIBU Lietot alkoholu un pipet OTVE4AJU!!!

Mums palidzes tas filminja visiem... Mes nezinam ko ar mums dara Alkohols Kas ir iek6 alkohol.... Ka vin'6 iedarbojas Ka vin'6 izstradajas... Dazhadi fakti un vis Viena video TAS IR SVARIGI...

Video Links te

Ilgums 1:25:24

pirmas 7 minutes var neskatities jo tur Ir stats (rakstits) pec tam iet filminja !!!!

Temats: Alkohols, Cigaretas, Narkotikas !!!

p.s. Tas nav bleinjas...

p.p.s Video krievu valoda !!!

Edited by woNn

Jap, šito video skatījos pirms pusotra gada, interesants un, katrā ziņā, liek aizdomāties. Man šī aizdomāšanās ilga pāris stundas. Pīpēju un dzeru tālāk, kaut gan smēķēšanu, nu jau, esmu apņēmies atmest.

Btw, iesakiet kādas tabletes, kuras palīdz pret smēķēšanas stipro adiktivitāti (plāksterus un košļenes negribu, jo plāksteri izveido savu ieradumu un košļeņu dēļ riktīgi dzelteni zobi paliek).

faaaak, pirms atmet, iemacies rakstit :)

pilnigi pazuda griba skatities to video, ka izlasiju tavu pazinojumu, ka tas, luk, neesot bleinjas.

ari neskatoties video vismaz aptuveni zinu, kas ar mani var notikt un tas nekas labs nav. bet diez ko mest visu nost tik un ta negribas. sava patiesiba ir tajos divos tekstos ari

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...