monta Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Sveiki Visiem../ Nu Taa man ienaca prata, ka man gribas uz4init sev kadu tiiri normalu CS majas lapinu..! Nu ucoz. un parejie sudi ir apnikusi.. un sak smirdet.. ! man ir paris jautajumi, ceru ka atbildesiet.. 1. Jaa es gribu sev scriptot web, ja es nez kas tiesi jaraksta kur es varu ieskatities kas un ka saraksta? 2. un prosta php faila tas viss jadara? Paldies .. Ceru ka atklasiet savas zinasanas! un busiet atsauciigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 (edited) nu teiksu ka es dariju nosakuma atveri txt dokumentu atveri google ierkastiju (laikam html cod) samekleju ko vajg un saku vnk drukat visu piereizes istukoju kas vajadzigs un ari kko aceros vel tagad, pectam kad saits bija pabeigts, vismaz lielaka doma.. saku izmantot visadus movikus un skatijos kas ko pareizi jadara un saku lietot dreamwear* vai ka to sauca (nu to dreamwehre* parak labi nesaprotu to bra4ka man palidzeja ) iznakuma sanaca sitads 83.99.157.36 domeins ar ir... bet lidz domeinam vel nedaudz... jo domeins uz cita ip, ip minijas, un tagad jagaida kamer parliks uz sito foruma poga nestrada bet ir pabeigts =/ kkad bra4ka man pieliks to... es nemaku caur to drewam... neko un koda es tur vairs njeko izdarit nefaru... jo tur lielako tiesu ta prog partaisija un izlaboja kludas Edited March 2, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now