Jump to content
GIGN Forum

14/42 Kaa Muusu Cropers

bencik
 Share

Recommended Posts

tataad mees ar deadalive pa paalim izdomaajaam atnemt vienam no FFH croper(9). Ap kaadiem 19:00 tas varetu buut jau muusu varbuut veelaak. Luugums no jums luudzu iechekojat manu profilu un ja juus redzat, kad tas cropers ir mans palidzat reinforceet to vietu, jo iespejams vins gribess atnemt mums to ciemu atpakal. Un ta kaa tie ir FFH es domaju varetu sanaakt suudi, bet who cares :D Starpcitu es tam dzekam atnemu oazi, tapeec vins varetu buut dusmiigs. Bet who cares :D

Iisumaa tas arii viss, ja ir iespeja suutat savu armiju + resursus tur, jo man ir gold un es 1h laikaa pie labas resursu ienakshshana varu to ciemu uzcelt par loti labu croperi :)

Karoch atvainojos par kluddadm ja taadas bija vnk JB dara savu :D

Un te ir vinja galvenaa ciema armija, taka es domaju esam laipni aicinaati vinu nonest. Atrodaas vins mums blakus, ta ka mees avram vinju iznicinaat. Te buus report :)

Vins visu dienu jau nav online un ceru, kad neparadiisies. Ta ka tam kuram ir offensive armija maucam virsuu te ir vinja defense(rofl)

http://travilog.org.ua/en/4429034/a7690d59...adf47a8c7fdc916

Edit:Virsu cropperim.

Skam visu armiju :D tie ir 200 TT. TUlit redzesim kaa veicaas ar catas :)(man gan liekas kad catas padrisiis)...

1 attack[/url

2 attack

3 attack

4 attack

tagad mums ir jaanones rezidence un viss bumbaas :)

Ta ka visi suutam virsuu catas rezidencei, jo armija ir nosista !

Edited by bencik

Man ar visu tournament squad iet 1:40.

BLED BENCIK , TAS TEV IR 19:00 , pizdets , mana armija tagad vnk tur prikola peec 4 h BLe , catas ble!!!!!!!!

Edit!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by SkaM^

Blin vins dabuja armiju defaa 200 phalanx 100 druidriders. Bet vinjam traperi ir visamz 250 vietas, jo deadalive troopi iekrita, manejis+chieftain :blelohs: Un veel tavas catas... BLin tas chieftain jadabuu araa, ta ka tagad tie kas muldeja, kad nav kur likt offensive armiju laipni luugti :) Vismaz normaali pachakarejaam dziivi un atneemu oaazi :D

veči, vis i kedā.

es a benčiku nahuj to pidarus dirsā rausim. mums viek pa pāli apnika FFH un nolēmām defoltā sist kas tuvāk :D

ātri sakot, no visiem maniem ciemiem lido virsu kas man ir.. pilnigi pie kajas kam un vai izdosies

edīte: man tiko viens no FFH atsūtija vēstuli ar miera līgumu mūsu strapā :lol:

Edited by Deadalive

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...