Wanna' be nothing Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Iesakat, labākās ausis līdz 30 ls? Pastāstat, kādas paši lietojat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 nu man patīk Defender bet tas protams ir mans subjektīvais viedoklis, katram savs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 nu ieteikt preciizi neko nevaru, bet pateikt to ka Sennheiser firmas ausis ir vislabakaas, to es varu.... personiigi man Sennheiser HD555, un ljoti labas liekas, arii citu atsaukmes ir ljoti labas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) Lietoju Logic3 ļoti ertas, nespiež ausis XD p.s 20ls maksa Edited March 1, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 AKG ir profesionaalas austinjas profesionala kvalitate, csaa teiksim dzirdu ideali visu kas un ka.. tikai vot nepateikshu vai ir kadas ausis 30 ls robezhas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 nezinu kapeec man ir bijusas 3s logitech un visas sapliisussas tiko vel nopirku un atkal sapliisa nokriit zeme un hanaa un 20 ls maxa .... nevajag varu ieteikt pa 7 ls vai 8 ls ljoti labas tik pat labi skan kaa logitech cssaa bet muuzika vel labak skan vinjam. vinjas ir alfa rimi acme tada oranza vai zila iepakojuma baigi labas veel 636 veikala ir no 12 ls u augsha labas Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 http://www.salidzini.lv/search.php?q=Phili...amp;cn=&cl= csaa normāli visus var dzirdēt, ideālas mūzikai. Basi vnk :wub: :wub: :wub: Iesaku, nav dārgas. p.s. jau lietoju kādus 3mēnešus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 iesaku kko no sennheiser vai neslikts variants ir http://www.metaleks.lv/cenas/74/21117_crea...l1ty_gaming.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 quelyd ieteiktaas austinjas ir labas, pats lietoju philips, bet tikai citu modeli! nafig tev tik dargas ausis vajag? pilniigi pietiek liidz 10ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 RELOOP RH-3500 PRO Priekš CS'a ideāli, kā arī protams mūzika .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 reloops ir spejigs kko jedzigu uzrazhot ??: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 GEMBIRD ausis , ieksa bmsmegapolisa , pa 20 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 NĒ! kas nu kuram ir jeedziigs! vienkaarshi ir cilveeki, kam galvenais ka skan un domaa, ka ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 http://www.salidzini.lv/search.php?q=TECHN...amp;cn=&cl= Labas ausis. pašam kādreiz bija. Tagad lietoju http://www.salidzini.lv/search.php?q=PIONE...amp;cn=&cl= vēl ahujennākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_dEF* Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Lietoju "Maxima" pirktas pa 6.49 - "ACME" kaut kādas kalpo jau gadu - skaņa iizcila, varu pateikt no kurienes nāk utt., mūziku arī var labi uz viņām klausīties Iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Skaļas,labas tieši CS'am un nav internetā ļoti dārgas-http://www.neostore.lv/item/NS-00019327/ (Spraužas ar USB datorā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) nafig tev tik dargas ausis vajag? pilniigi pietiek liidz 10ls! Lai būtu krāns :10cm: :10cm: :10cm: moby, tās ir DJ`u austiņas, ka tāda cena? Edited March 1, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 http://www.amazon.co.uk/KEENION-Hi-Fi-soun...s/dp/B000N4P3IC esmu megapro ar viņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 isteniba es pec stundas miksesanas pie drauga pults, kuram ari ir 1000sie pionieri ta ari neesmu sapratis ka mobys var sitas paciest ilgaku laiku - bagi nospiezh ausis man pasam ir senheiser HD 485, ideali gan muzonam, gan spelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Es nesaprotu tauta, kaa juus varat ieteikt taadus suudus kaa acme un gamebird, pats kaadreiz lietoju taadus meslus cenas deelj, tad nopirku philips, vot tas jau bija kas labaks un cena arii laba, kautkaadas mazliet advanceetaakas par taam quelyd, laikam modelis bija 2500, maksaaja 11ls, tagad lietoju Sennheiser HD280 un pateishaam saprotu ko noziimee izbaudiit labu skanajs kvalitaati, kaa uzvelku taadas austinjas kaa logitech gaming headset kas nav no iipashi leetaa gala tomeer var just lielu atshkjiriibu, taakaa atmaksaajas mazliet vairaak naudas izgruust par austinjaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Bļāviens, man ir tās superērtās Logitech Gaiming, kurām tas ļevijs sūdiņš, kas savieno skaļruņus ir pakausī un auss iet cauri tam, kas ir apkārt pašai austiņai, tādā veidā uzreiz ērtākas. Elkorā par 20 LS , skaņa laba, ausis vispār nespiež un superērtas, ja pierod ideālas :* Iesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 man pasam ir senheiser HD 485, ideali gan muzonam, gan spelem man pēdējās 2 ausis diezgan spieda no sākuma, tad ātri pieradu, šitās pat nejūtu, ka spiež. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 (edited) pašam nesen saplīsa savējie,tāka pasūtīju šās http://www.pc.lv/lat/akcii/?inscat=984&...=2&id=89082 pasūtīju 4 dien,atveda nākamajā dienā.ļoti ērtas,perfekti iet uz ausīm virsū,vismaz manām.iesaku šās vakar 5 h nospēlēju ar šīm ausīm,nekas nesāpēja.nav viņas no kautkādas pusādas kā parasti ir austiņām tie mīkstie sūdi,bet no kautkāda mīksta materiāla.labi skaņu izolē Edited March 2, 2008 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now