GOMA smile Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 man ir 1 jautajums serverim ir uzlikts gun game +csdm uzlieku de_dust2_long vai kadu citu mazo mapi sakuma viss normali fps max bet pec kada apmeram 3 minutem fps ir ~15 un normali lago tas ir tadel jo sakrajas liči . Ka nonem lai tie li4i pazud ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 lichi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 nu ja mirusie fragi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 tu domaaji liikji? No vinjiem vispaariigi atbriivoties NEVAR... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Javar gribi teikt visos gg serveros vini metajas uz zemes ? un nepazud tas tak lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Nu vinji pazuud pec noteikta Laika... vai tad CS propertijos nebija kaads options ka var uzlikt to laiku cik ilgi liikji playeram raadisies uz zemes? Vnk liikjus padara NEredzemus... vinjus neizdzeesh! Taapec liekas ka vinji NAV. Man liekas ka tev cita vaina tur... nevis liikji... tie ar tikai modelji - kas tev tur kaadi ~100 metaajas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Bik vairak kura vieta var nomainit to ilgumu cik ilgi redzami jo kad neskatas uz likiem tad fps norm 32 slot serveris un parasti kadi 29 playeri un tad tik bliez , kad bija pub tad viss bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Nu jaa.. vinji respawnojas un liikji nepazuud XD. Options -> MultiPlayer -> Advenced laikam.. bet tas ir no client side.. nevis no server.. tam kas taa uzliks mo6 nelagos bet citiem XD... tie liikji manliekas tapat pazuud... vai tad ne? kas tu gribi teikt ka VISA griida ar vinjiem? bet logjiski domaajot - kad players piedzimst vinja liikjis pazuud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom00125 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 moš pamaini uz jaunāku csdm versiju jo man arī bija tā pat un es tikai paminiju csdm uz jaunāku un tur bija jau uzstādīts ka fragi tiklīdz nomirst adzimst un līķu nekadu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 ja bet es nez ka es kautkur noka4aju gatavu csdm + gg tu nezini kur tadu noka4at ka vini neparadas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 nesaprotu kada jaega no gg+csdm !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 gng + csdm masnkiet ir meesls spele parasto gng un nekadu problemu vai parasto csdm un nekadu problemu es savlaikus ar tureju gng + csdm tauta bija, bet visi breca un prasija normali gng un btw, tadu problemu ar likiem nava servera vina bet gan tavu setingu, ka jau te viens mineja liki pazud tiklidz adzimst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now