0xDEAD BEEF Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Sveiki! Interese iegut no zimejuma lipigu plevi ar bildi, ko var kaut kur uzlimet (masina, logs ... whatever). Vai kads nav ko lidzigu darijis? Pasutijis vai pircis kaut kadas aprintejamas pleves un pats printejis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 esi mēģinājis zvanīt uz 1188? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Es zinu, ka ir kantori, kas to dara un taisa reklāmas limpleves u.t.t., bet tur ceņiks ir oi oi oi! A man vajag aplīmēt RC 1/18 modelīti! Karoče - interesē a4 formāta līmplēvju apdruka un pašas plēves. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 + - zināms pipars: Uzlīmju izgatavošana. Uzlīmes ir ūdens, skrāpējumu un UV staru noturīgas. Iespējams izgatavot jebkādu uzlīmi platumā līdz 0,7 metri. mob: 29606569 cik zinu, cenas diezgan draudzīgas. varbut a viņu var k-ko sarnāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 atbilde no viena katora.. es prota hujeju... :/ Sveicināti! Krāsaina a4 formāta uzlīme maksās 15 Ls + PVN Fails jāiesūta eps cdr vai pdf formātā. Ar cienu, Renars Zurovskis, Projektu vaditajs, SIA "Reklamas komanija G.R.C." [email protected] Terbatas iela 76, Riga Talr. 67314173 Fakss 7314174 Mob. 26128999 cik zinu, cenas diezgan draudzīgas. varbut a viņu var k-ko sarnāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 tā cena takš nav nopietna liekas , ka pipars aizmirsa starp 1 un 5 komatu ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Tas natūrā ir pizģec. Tie idioti domā, ka var mierīgi 12Ls peļņā paņemt prosta neparko! Tagad atcerējos, ka uz iepriekšējajiem Zsvetkiem ko līdzīgu mana sieva bija pasūtījusi un toreiz arī samaksāju 11Ls par tādu huiņu. Tie vel iedeva 1Ls atlaidi, kad es paprasiju, kā tad savācās šitāda summa! LOL Beefs liekas , ka pipars aizmirsa starp 1 un 5 komatu ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) es tevi iepriecināšu, tā apmēram maksā visur, viens paziņa ar šito nodarbojas, loģiski tā nauda nav vērta tās lapas, bet nu nepatīk nepērc gribi lētāk? meklē pa forumiem un mēģini sarunāt. Edited February 25, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now