Jump to content
GIGN Forum

Help


Alise
 Share

Recommended Posts

aiiiiii man notika nelaime, seedeeju no dariit nav ko izdomaaju pc noskaneet, un shaads rezultaats man bija peec skaneeshanas .(((( online programas piedaavaa tikai bez teerinjiem noskaneet pc, bet labot vai dzeest viirusus nepiedaavaa... nju un man tagad ir izveele vai pirkt daargu aizsardziibu savam pc, vai palikt bez pc..

var kaads kaut ko ieteikt?

jau ieprieksh - paldies .)

Link to comment
Share on other sites

jautājums pa tēmu, bet saistībā ar mani nevis Alisi. :)

es seifmodē skenēju & dzēsu ārā to jobano trojanu, bet viņš man tā vai tā parādās. it kā neko nedara man viņš pc, laikam labi sadzīvojam, bet gribētos tikt no tā sūdagabala vaļā. esmu skenējis ar Ad-Aware un Spybotu + avastu, kā antivīrusu, visu sadzēš.. mož te vajag k-ko pamainīt? :nja:

Link to comment
Share on other sites

liels paldies par atsauciibu :* kompis iet, nelago - esmu kaadam paraadaa? :thumbsup:

bet .... sleedzot iekshaa procesors nopiikstas, taada specifiska skanja, ko pirms tam nebiju dzirdeejusi. Man jau labu laicinju atpakalj, pazinja teica, ja procesors sleedzot iekshaa nopiikstas, kaa manaa gadiijumaa, tad cieto varu mest araa..

negribu piesaukt nelaimi, bet kaadam piikst procesors sleedzoties iekshaa? :lol:

aaai un veel jautaajums, vai vareetu pastaaveet iespeeja ka Torrenti ir regulaarie viirusu paarneesaataaji? Jo lielaakaa dalja viirusu un erroru man bija no Torrentiem..

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...