Jump to content
GIGN Forum

1. Latvijas Naudas Pelnīšanas Portāls Internetā.


ant
 Share

Recommended Posts

Beidzot, daudziem tik ilgi gaidītais Latvijas naudas pelnīšanas portāls internetā ir uzsācis savu darbu.

Noteikumi

Katrs, kas ir reģistrējies šajā portālā, piekrīt noteikumiem un apņemas tos ievērot.

www.latvianmoney.com, ir tiesīgs pēc saviem ieskatiem jebkurā laikā mainīt noteikumus.

www.latvianmoney.com, ir plašam sabiedrības lokam paredzēts peļņas un ideju apmaiņas portāls, kuru organizē un uztur Sabiedrība ar ierobežotu atbildību ?LatvianMoney".

Maksa par dalību mūsu portālā ir derīga 30 dienas; 5 dienas pirms darbības laika beigām jūs saņemsiet paziņojumu. Lietotājs jebkurā laikā ir tiesīgs pagarināt savu konta darbības laiku, apmaksājot to ar jebkuru no mūsu portāla atbalstītajiem veidiem.

Minimālā summa, kuru lietotājs var izņemt ir 10 Ls (20.88 USD; 14.23 EUR)

LatvianMoney pamatvalūta ir Latvijas Lats, un gadījumos, kad lietotājs reģistrējoties izvēlas citu valūtu, visas summas var mainīties jebkurā laikā atkarībā no Latvijas Bankas valūtas kursa izmaiņām.

Visas naudas izmaksas Latvijas robežās tiek veiktas izmantojot:

čekus (nauda tiek izmaksāta 5 dienu laikā pēc izmaksas pieprasījuma aktivizācijas. Visus pasta izdevumus sedz lietotājs).

bankas pārskaitījums (nauda tiek izmaksāta 5 dienu laikā pēc izmaksas pieprasījuma. Pārskaitījuma komisijas maksu sedz lietotājs).

Paypal (nauda tiek izmaksāta 5 dienu laikā pēc izmaksas pieprasījuma aktivizācijas. Pārskaitījuma komisijas maksu sedz lietotājs).

Pārējās valstis:

Paypal (nauda tiek izmaksāta 5 dienu laikā pēc izmaksas pieprasījuma aktivizācijas. Pārskaitījuma komisijas maksu sedz lietotājs).

Naudas izmaksas termiņi var arī pārsniegt augstāk norādītās 5 dienas!

Lai kļūtu par portāla www.latvianmoney.com reģistrēto lietotāju, personai ir jāievēro portālā noteiktā reģistrēšanās kārtība. Katram portāla www.latvianmoney.com reģistrētajam lietotājam drīkst būt neierobežots skaits virtuālo kontu.

Visiem biedriem būtu jāiepazīstas un jāseko visiem jurisdikcijas likumiem, pie kuriem Jūs piederat. Ja šie likumi Jums aizliedz līdzdalību šāda veida portālā, tad Jūs brīdina tālāk nerīkoties.

Katrs portāla www.latvianmoney.com lietotājs ir pilnībā atbildīgs par jebkuru informāciju, kuru tas nosūta citiem portāla lietotājiem, kā arī uzņemas pilnu atbildību par sekām (t.sk. tiesiskajām), kuras rodas šādas informācijas nosūtīšanas rezultātā. Portāla www.latvianmoney.com lietotājiem ir aizliegts nosūtīt citiem portāla lietotājiem:

informāciju, kura aicina uz rasu naidu, vardarbību vai cita veida prettiesiskām darbībām.

informāciju, kura varētu aizskart personas godu un cieņu;

informāciju, kurai piemīt surogātpasta (junk mail, spam, utt.) vai nesaskaņotas reklāmas raksturs;

informāciju, kura ir ir izveidota, lai kaitētu datora vai elektronisko sakaru programmatūras darbībai (drošībai);

jebkādu cita veida informāciju, kura ietekmē vai varētu ietekmēt www.latvianmoney.com darbību un drošību.

LatvianMoney, nenes atbildību par jebkādu datu izdzēšanu vai pārveidošanu interneta tīklā, vai sistēmas traucējumu (pārrāvumu) failu sabojāšanas laikā vai jebkādu citu iemeslu dēļ. LatvianMoney nedod garantiju par servera drošumu, ātrumu vai konsistenci un nevar būt atbildīga par to.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību ?LatvianMoney"

E-pasts: [email protected]

Reģ. nr.: 42103040847

Reģistrācijas apliecība:

29regapluy7.jpg

Reģistrācija šeit!

Edited by ant
Link to comment
Share on other sites

Vecīt, vecīt. Varat slēpties aiz dajebkādām SIA vai AS vai dajebkā un tēlot, ka tirgojat kaut ko, bet savā būtībā jūs esat nožēlojama piramīda. Un kā zināms, tad piramīdas ne tikai Latvijā bet arī daudzviet citur ir ar likumu aizliegtas, tā kā uzmanaties.

Nevienam neiesaku iestāties tajā sūdu bedrē un nemaz nemēģināt piespamot visu netu ar bezjēdzīgiem linkiem uz jūsu ref nummuru. Tā visa padarīšana ir jūsu alkatības un lētticības pirkšana.

Un es nekādi nevaru saprast, kapēc Latvijā ir tik daudz idotu, kas cenšas un cenšas taisīt savas piramīdas, lai it kā nopelnītu "vieglu naudu". Tas viss ir buļļa kakas. Tak āciet darīt kaut ko reālu nevis tirgojat tukšu gaisu.

P.S Ja nav noslēpums, izstāsti kuru no variantiem izvēlējāties uzņēmējdarbības klasifikātorā? :D

Edited by Pulkvedis
Link to comment
Share on other sites

Izrāvi man vārdus no mutes Pulkvedi. Pietam šis ir pats cūciskākais finansu piramīdas veids. Da būtu vismaz ķīniešu šampūniņus izplatījuši un nosaukuši par Multi Level Marketing visu to pasākumu. Šitais vairāk atsit 90ajos tik populāro zelta apli, tikai bišķin atjaunotā, vēl nožēlojamākā veidā.

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...