Jump to content
GIGN Forum

Html Input Lodziņš Kuru Nevar Izdzēst !


mex
 Share

Recommended Posts

Kr4 man jau ir apnicis tas prikols, ka piemēram tu webā ieliec savu banneri un teiksim textu "Atbalsti mūs, ieliec šo kodu savā webā". Parasti kodu liek input, bet ir viens mīnus ko lielākā daļa negrib labot (kodu var izdzēst no input lodziņa) un tas man riebjas. Tāpēc es nolēmu parādīt kā uztaisīt lai var tikai nolasīt un nokopēt. Un tas nemaz nav tik grūti.

HTML input lodziņš kuru nevar izdzēst.

Viss kas jāizdara, kods <input name="kkas" type="text" value="Bannera kods"> ir jānomaina uz <input name="kkas" type="text" value="Bannera kods" readonly="readonly"> .

Kas tur mainījās ?

Tur mainījās tas, ka es pievienoju readonly="readonly" !

Un lūdzu iedodiet šo linku visiem kuriem ir šitāda problēma, jo besī tas prikols, ka var dzēst un labot no tā input ;)

? wormy
Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

ar textarea ar to pašu prikolu var izdarīt !

P.S. "Un nahuj vispār to vajag? Pat ja kāds kaut ko no tā lauciņa nodzēš, tad nospied F5, lai refreshojas lapa, un teksts atkal ir savā vietā." to es zinu, bet vnk izskatās uzreiz tā debīli ka tur var raxtīt ko grib !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Uzskatu, ka normāls čoms, kurš arī neko nejēdz no šiem šitiem varētu guglē pasērčot loģiskus atslēgas vārdus un atrast, un šitādas muļķīgas pamācības nav jēgas taisīt, ja nu vienīgi priekš nūbiņiem, kas ja kko nejēdz, uzreiz new theard un močī, tie vienkārši uzskata, ka ātrāk būs pajautāt un kāds pateiks priekšā. Labāk pamāci sīčus meklēt, ja jau taisi pamācības par šādām, ja ne pašaprotamām lietām, tad vismaz easy 2 found...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...