Guest TradeMAAK Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 Būtu jauki, ja Laipnajam Ritulim (mans tētis spēlēs ar šo niku) būtu self slap iespēja. Neko vairāk man nevajag, self slay pats māku uzregulēt. Bet tas slap tiešām noderētu, vienkārši man gribās paprikoloties, kad redzēšu, ka viņš kempo, teiksim, spaidīšu 'q' taustiņu un šamais sāks lēkāt apkārt, super! Vai vēl labāk - nobindošu Mouse 2 uz slap, un tad, kad viņš gribēs tēmēt, būs pārsteigumiņš. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 nu atklaati sakot diemzheel taadas self slap komandas nav... vismaz es nezinu. zheel, tieshaam. jo VOT TAS BUUTU JAUTRI. nu it kaa jau var tev iedot vnk slap (ko es atbalstu) un tad tu vari likt bind mouse1 "xslap ritulis"... aaij, gribeetos tava faatera reakciju redzeet, vajadzees kaukad aizbraukt pie tevis ciemos . betnu liidz tam laikam, kad macho izlems vai tev uzlikt shito joku, vari apmierinaaties ar bind tab kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 Ar to kill būs nedaudz par traku, sāks vēl draudu vēstules administrācijai sūtīt, bet ir, protams, gadījies kad viņš nospiež, manis uz kill nobindoto, a pogu (īpašiem gadījumiem), un tad seko dīvains sašutums, es to attaisnoju ar admin cheat mod, vai zibeni actekā. Klubos gan ir grēks nenobindot up arrow uz kill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 lol. un iedomaaties, ka tik sadziivee praatiigs un sakariigs cilveeks var buut tik leetticiigs virtuaalajaa pasaulee... enivej, bl00d, vajag shim puisim uzlikt to slapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 buus funs! iedodat tak vinjam to slapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted September 15, 2004 Report Share Posted September 15, 2004 Būtu jauki, ja Laipnajam Ritulim (mans tētis spēlēs ar šo niku) būtu self slap iespēja. Neko vairāk man nevajag, self slay pats māku uzregulēt. Bet tas slap tiešām noderētu, vienkārši man gribās paprikoloties, kad redzēšu, ka viņš kempo, teiksim, spaidīšu 'q' taustiņu un šamais sāks lēkāt apkārt, super! Vai vēl labāk - nobindošu Mouse 2 uz slap, un tad, kad viņš gribēs tēmēt, būs pārsteigumiņš. Paldies. Laipnais Ritulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now