SuperRembo Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Ta sodien beta versija saitam ir atverta www.millionbanners.lv Doma ir tada jebkurs var ielikt baneri uz 1 gadu par 1ls, vai 2$ e-gold paypal. Veletos dzirdet jusu kritiku utt par so saitu, lai zinatu ka uzlabot, ka trukst, jo ar aci var redzet TUKSS. Galvena lieta tika izstradats scripts ar vienu adminu no cs4fun.lv Veletos dzirdet jusu idejas, ko varetu pielikt sim saitam. www.millionbanners.lv p.s Kur baneri liekas lauks, tika pagaidam nonemts, tiek pielabots savadak nebaidieties. Pamaniju ari, nu tatad mans PROJEKTS bus par BRIVU, lieciet tagad un sakiet saviem draugiem ari, baneris jatrodas kaut kur nohostets, jo musu projekts neuploado. For Free, mani interese savakt skaitli arzemnieki utt, valodas velak tiksim gala, tagad LIECIET savas reklamas. Edited February 14, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Šis saits ir parezdētrs lai izvietotu savus reklāmas banerus! Teshiskais adminsitrators Lamzaksjau no paša sākuma pillā? Edited February 13, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Kāda sistēma katrs aplaudo savu baneri un viņš uzrādas web lapā. Cik ilgi taisījāt dienas divas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 baarbijveci, aizmirsi vēl šito Administrācija nenes atbildību par shīs lapas saturu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 plagjiaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Nu kaut ka taa ^^ Nu projektu parak atri palaidam, ka vel nekas ISTI tur nav sataisits. Bet sis bus viens no tiem webiem kur viss bus meginats pasiem koders, dotaja bridi 1 sponsors atrasts kurs maksa 10 ls menesi, ta pietiek apamsaksat uz gadu uzturesanu un vel adminam tiek Labs ir offtopic ( un nepiesienies pie manas rakstisanas tumsa klaviaturu gruti redzet) Es velos idejas dzirdet ko likt ko mainit, ka pasu dizainu veidot. Pagaidam sis projekts liekas suna murgi man pasam, bet es ticu ka vins ar laiku kaut cik tautas dabuus. Par plagiatu runajam. Paradi kur butu kaut kas saistits ar millions baneriem ??? Pixels dollars ir bijis, bet ar baneriem. Edited February 13, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 tipa pelnīsiet naudu lai var izdegušo spuldzīti nomainīt? ta nu gan attaisnojums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Mani neinterese vai es ar so projektu ko nopelnisu vai ne, pat ja gada laika bus 10 banerisi pardoti, ar to pietiks. Un nerunasim offtopica. Bet par temu, ko jus ierosinat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Par plagiatu runajam. Paradi kur butu kaut kas saistits ar millions baneriem ??? Pixels dollars ir bijis, bet ar baneriem. Tas gadijumaa nav viens un tas pats? vnk shajaa gadijumaa juus nevar pateikt 1pixels 1$, tapeec juus sakat 1LS 1banners edited: Ar shaadaam muljkjiibaam tu neko daudz nenopelniisi.. Kaa ali teica "Vienu dienu nedeeljaa pastraadaajot, tu nopelniisi vairaak.." (maybe ne taa pateicu, bet doma taada pasha) Edited February 13, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Teddy paslaik es par so ideju, nezinu kur izravu, bet ir viens sponsorejums sanems 120LS uz uzturesanu. Nav daudz, bet sakumam domaju pietikts, un man galvena prioritate ir vinu kaut cik talu izsist, bija doma par par velti, lai varetu banerus likt. Un izmeram 25x100 domaju sakariga cena 1ls. P.S Kur ko nopelnit var reali ir sadas iespejas, pats personigi neticu neta lielajam pika pelnisanam, vienkarsi velos sakarigu web izveidot, bet ideju trukst, jo NEKAD dzive nav viss no 0 taisits parasti kads fusion e107 utt webi bijusi mana pasparne. Edited February 13, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Uztaisi tā, ka kreisajā pusē rāda banerus a labajā pusē kaut kādu infu nu nez izdomā pats, ko tur likt, bet tā vismaz papolarizēsi to lapeli, lai nav tā, ka tajā lapā stāv tikai baneri tad apmeklētājam nebūs īpaša vēlme tur uzturēties, bet ja viņu piesaistīts dizains un ieraudzīs, ko interesantu nolems uzkavēties. Nu tāda tā mana doma ja nepatīk tad nez... Edited February 13, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 uztaisi searchu, lai var atrast vajadzīgo banneru nevis rakties visiem cauri, nu sadlaļas, IT, santehnika, nu saprati domu, lai varu atrast piemeram buvnicibas firmu(sadaļu tip uzlieku) un tad ierakstu nosaukumu re&re un paradas, kaut kā tā, vel vis kaut ko varu pateikt, bet slinkums rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Sito apdomasu, pie ieliksanas vajdzes uzkodet, lai ir kadas 10 kategorijas pie kuras pieskaitas baneris, un caur search kad izvelas konkretie baneri paliek ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 domēnu vajadzēja likt .com, nevis .lv . Kurš gan sevi cienošs (lasīt: debīls aka standarta ) amerikānis, kurš baidās no interneta terora, līdīs kaut kādā mistiskā .lv lapā? Defoulto valodu uztaisi angļu, un tad vēl izvēles valodas - krievu, latviešu, vācu, franču un spāņu vismaz. Un uztaisi tā, lai katru reizi,kad lapa tiek refrešota, banneri sajaucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 (edited) Varbut bezpelnas projektu sataisit, kurs velas tas liek ^^ Bet ir problema liela paradijusies, kad saliec ieksa 20 000 banerus, IE nespej pavilkt lade minuti, opera un mozila tiek gala, vai ir iespejams kodu pielabot lai butu dradzigs ari IE 7.0 nevilka 6.0 nav testesanai. Un pedeja manta varbut tiesam projektu sataisit bezpelnas, galvenais ir bannerus dabut no citiem, un kadu laucinu sataisit ziedosanai, kas velesies tas pats iesutis naudu. Edited February 14, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nav pa tēmu gribēju tik noniecināt IE. Man pašam viss lielākie gļuki ar viņu vienmēr ir pārsvarā skriptus caur Fox testēju un Opera reti, kad atšķiras, bet IE vienmēr ir lielākais šķērslis kāpē tas viss ieilgst. Vajadzētu geitam piezvanīt un pateikt, lai šis izvāc no Windas IE un slēdz līgumu ar Fire Fox vai Opera. A vispār geitam vēl tā visa industrija pieder? Kaut kā liekas, ka emsu kur dzirdējis, ka viņš visu ir pārdevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 nezinu vai kads to bija uzraxtijis jau pirmiit BET atceros ka ginesa rekordos vai kautkur radija visvieglaak un visaatrak no pelniitais miljons ir tieshi sadi ieguts amerika izgudroja un pa 1 dolaru kruti izreklome un miljons tava kesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 nenopelnīsi ar šito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Noiets etaps. Izdomā kautko oriģinālāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Nelasijat pedejo, es domaju varbut ar to nepelnit NEKO bezpelnas saits, vienkarsi liec banneri ja neesi slinkts ievadit 3-4 laukus, name kur un hyper link, varbut vel kada kategorija. Ka jau teicu galvena prioritate ir dabut vismaz 1000 banerus, nauda tas ir pedejais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Njaa sis nav nekas orginals!!! IR jav sitadi saiti....Piemeram http://banneri.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Pamaniju ari, nu tatad mans PROJEKTS bus par BRIVU, lieciet tagad un sakiet saviem draugiem ari, baneris jatrodas kaut kur nohostets, jo musu projekts neuploado. For Free, mani interese savakt skaitli arzemnieki utt, valodas velak tiksim gala, tagad LIECIET savas reklamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Sākumā jāiegūst lapas pieprasījums, populācija, pēc tam jau varēs domāt par cenām utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Es uzskatu ka populaciju iegusi, ja daudzi saies un saliks banerus savus Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Šajā lapā ir atļauts izvietot neierobežotu skaitu baneru! Es, protams, izmantoju šo iespēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now