FuNk1Y Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Problēma tāda, ka spēlējot pēkšņi vai nu gaisā visi spēlētāji uzreiz, vai zemē. Šis gļuks ir arī uz STEAM CS, pats lietoju non-steam ar patch v21 un ir izmēģināti pilnīgi visi. Vai ir kāda komanda kas par to atbild vai kas cits kā to izlabot, ja tas ir labojams ? Bildes pielikumā... ...Un pie reizes gribu pajautāt ari par svc bad, kā no tā tikt vaļā? Tā ir klienta puses vai servera puses vaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Nu nezinu, man dažreiz ir līdzīgi, ka modeļi ir augstu gaisā, bet reāli, protams, tie ir uz zemes. Tas gan notiek ļoti reti. Cfg esi mēģinājis pamainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Jā protams esu Spēlēju arī bez savas konfigurācijas, bez panākumiem. Kādreiz man ar bija reti un pat vispār nebija... Šogad vispār katru reizi kad spēlēju, kaitina kad šauj, pēkšņi pazūd gaisā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Man ar bieži šitā notiek ,bet piemēram aim_map tas ir izdevīgi , pretinieki ir augstu gaisā un varu kapāt caur sienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 man ir taadas aizdomas, ka tas ir tieshi delej taa 21 patcha, jo uz citiem neesu to noveerojis,nu bet nez varbuut ari uz citiem taa ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 HZ kā vaina, jo draugs spēlē STEAM CS, viņam pa retam arī lēkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurg Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 man ta ir tad kad uznjem demo 4ip record " saf " tad ta ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Nu serverī kur spēlēju ir automātiskā demo rakstīšana, mok tas tos glukus rada. Ja tu domā par demo rakstīšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now