deeler Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Lab zinu ka daudzi no jums var uzskatiit shito speeli par galigako suudu utt, bet deelj taa jums nav japiesarnjo shitas topiks ar visadiem stulbiem postiem. es pats shito speeli jau kaadu labu laiku nebiju spelejis, liidz atklaju ka iznakusi jaunaa sezona Season3 EP2 The summoners Awakening. kr4 daudz interesantaaka. LAb pprobleema taada, ja kaads sho speli ir spelejis tad vinji noteikti zin kas ir mu windows. Nu un kr4 man vinjs nestrada. Tb es iesleedzu, viss kartibaa, bet man pati samazinashana nestrada, un nekaadi klikeri arii ieksh mu nestraada.... kas pa fignju es nezinu. Tas starpcitu vareetu buut saistiits ar diviem regjistriem kurus es netisham ieinstaleju viens bij kkaads Mu windowed mode otrs mu full screen mode... nu kr4 kkas tml. bet takaa es ar regjistru editoru nemaku apieties es vinjaa arii nelidu, mazums kko ne to ko vaig izdzeestu. Nu lab es ceru ka kaads varetu palidzeet, jo man jau ir besis, ne es afk normali varu pastaveet nekaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now