Kontortionists Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Tur pat pie mūsu alianses ciemiem vai izvēlēties kādu citu vietu? Kur jūs būvējat savus tresos un nākamos ciemus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ja tev vēl tāds nav tad iesaku atras kādā drošā vietā kādu 15/9cropperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 savējo nometu pie otrā ciema centrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Kaada ir jeega cropperim, kas ir taalu? Kameer armija no turienes atnaak, tikmeer 3 dienas paiet un reinforcementi savaakti pietiekami. Def armijai, savukaart, cropperi nemaz nevajag. Savukaart centraa visus kroperus FFH baigi visu laiku sit, tapee jaabuut gatavam uzreiz aizstaaveet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 un kada jega tev no parastaa ciema ja tur max var armiju uztaisiit ap 3k tikai, ja visi crop fieldi ir uz 10 lvl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Armiju sasuuti reinforcementos apkaart pa paareejiem saviem ciemiem, lai kropu noeed tur nevis te. Pietiekami njipru granary un vairaak par 3K vari arii dabuut uz atakiem, kad sasauc atkal visus maajaa, tikai tad ir jaasuuta no paareejiem ciemiem crops (ko taa armija tur buutu noeedusi anyway). Vairaak darba, bet nav neiespeejami. Es jau nesaku, ka cropperis ir slikta lieta. Bet nu taa, lai ir normaalos attalumos, no kurienes nav jaanaak 3 dienas. Un ka "centraa" FFH diezgan agresiivi censhaas visus kroperus pievaakt, ja kaads kautkur buuveejaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 ja tu suti reinforcmentaa armiju tev jasuta krops lidzi ir ..... velak kad armijas bus lielas, tad tavi 3k def uniti bus kakim zem astes. gan jau jums tur ar tiem ffh neiet viegli, bet nu patiesham vairak nav neviena kropera kaut cik droshaa attalumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) briivas vairaak nav tuvumaa , bet varbuut ka var nonsest ciclopu un ar chiefu panjemt ? tas buutu baigi kruti , veel 19|49 buutu viegli panjemt ar chiefu EDIT: aizmirsu ka capital nevar panjemt , 19|49 atkriit Edited February 11, 2008 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Savukaart centraa visus kroperus FFH baigi visu laiku sit, tapee jaabuut gatavam uzreiz aizstaaveet. Nestrīdies, spēlējot četros spīd serveros esmu diezgan lielu pieredzi ieguvis un kopā analizējot ar s6 vēl lielāku... Tur jau tā lieta... Kroperis ir tālu un tur FFH tev nedraud Un laika gaitā savāc afigenno armiju un īstajā mirklī dod īsto triecienu. Domāju, ka FFH jau sen tā dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 croperi kā ēst vajag.... bet tālu prom, protams nav ponta to celt. jāatņem kādam tuvu esošs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 mūsu situācijā nepārāk tuvu, bet ne pārāk tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Jus kamer te spriezat par treso ciemu , jadoma , kur celt 5kto. 3 dienas un cultur pointi buus !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 Nu, kur tad man celt to ciemu? Moš kāds ir tālu kkur drošā vietā uzcēlis un es varu par kaimiņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Vari man blakus ja gribi talajaa vieta , jo man apkaart nav neviena tik speciga, kaa es. Vissmaz 14x14 to4na. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 80|199 mana galvaspilsēta, ļoti droša vieta. un domāju, ka ne mazāk par 50 lauciņu rādijusu nav neviens bīstams pacans. Reāli savā apkārtnē man nav pretinieku. Pēc 1h taisu otro ciemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Viens no musejiem savu otru pilsetu ir uzcelis 201|205 Corsed... kaut vai bija noruna ka otru jacel kopa visiem !!! manis pec... vari pievienoties pie vinja... vinjam 100x100 ir drosa vieta dzeks ir aizmucis no civilizacijas... :ROLF: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 Nu pie viņa tad taisīšu ceturto ciemu. Trešo taisu pie Skam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Es paskatijos un 21X21 nevienam nav lielaks pops par 130 , 1 ir , bet mes ar vinu esam draudzigi , tapec drosi naac un reido tos nuubus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 heh, mazliet iekavējos ar trešā ciema izveidi, a to šas tūlīt četri ciemi būs kapitalā man ir 13 lvl un otrā 10 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts