Jump to content
GIGN Forum

Clanwar Serveris

Recommended Posts

tātad- vēlējos jums pajautāt..- taisīju ClanWar Serveri caur šo http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15389 pamācību un gribēju pajautāt- es palaižu serveri ar tādu ikonu kā- StartServer.cmd un ieslēdzas viss- pašam rādas, ka ir online serveris, taču nekur ip nerādās, jo ir itkā uz consules veidu uzlikts, gribēju pajautāt -kur un kādā veidā caur konsuli var uzzinat ip+portu? un kā var fix to problēmu,ka neviens cits netiek iekšā?

p.s- man ir ruteris un wireless. taču man iet gan mājas lapas, gan serveris, viss ar to ir kārtībā, taču tikai ar cw serveri nav..

p.p.s- un ludzu bez apdiršanas un liekas spamošanas.

:thumbsup::khehehe:

varbuut ruuterii nav noforvardeets tieshi tas ports ko lieto serveris? es tavaa vietaa tam *.bat failam taisiitu shortcutu un tad Properties klaat pierakstiitu attieciigo tekstu, t.i -port 27015

Protams taa kaa neesu tos failus nekad redzeejis, varu klluudiities..

-port 27015

Protams taa kaa neesu tos failus nekad redzeejis, varu klluudiities..

uzliku es portu 27015, taču skatījos, ka serveris iet uz localhost ip adreses

taču es caur savu ip un visādiem portiem nomainot- neaiziet.. :/ tādēļ nesaprotu, kapēc nevar piekonektēties + man serveri es laižu caur .cmd failu, nevis caur .bat failu. ;)

Izmanto to IP adresi, lai konekteetos klaat serverim, ko tev raada sheit. Ja esi visu pareizi ruuterii nokonfigureejis (portus forwardeejis), tad visam vajadzeetu straadaat. Arii iespeejams ka tie server-faili ir bojaati.

btw. man arii ir ruteris pats varu piekonekteeties serverim gan no gateway IP, gan no aareejaas IP (ja taa vinu sauca), visi paareejie var tikai caur aareejo ip piekonekteeties.

Domaaju ka tam *.cmd failam uztaisot shortcutu un ieejot Properties arii buus Target laukums kur kko ierakstit, bet who know's..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...