macho Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 gamerxā mani ar testu tikko par aimbotu nobanoja ieliku sūdzību - http://gamerx.lv/forums/index.php?showtopic=4916 skrīnu arī paņēmu noderēs vecumdienās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admid3f^ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Nu jaa parada cik labs serveris un kadiem mulkjiem dod acc ^^ AIMBOT tas ir labakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Admid3f^ - uzspelesim tadu speli. es iedomajos skaitli no 1 lidz 18. Tu pasaki kads tev vecums, bet bez dirsanas, jo ja sadirsisi, tad es tevi banosu visu kur vien varesu banot, kamer mani nobrauks smagais. Tatad, ja manis iedomatasi skaitlis sakritis ar tevis nosaukto tavu vecumu tu dabu banu tikai uz 3 menesiem. Ja es savukart kludisos par +- 1 skaitli tevi banosu uz tikai 1 menesi. Ja es kludisos par vairak kaa +- 1 tad es tevi turpinasu VARNOT, kamer tevi izbanosu, jebsu kamer tu nopirksi smadzenes. Savukart, ja tu atteiksies spelet ar mani so speli es tevi izbanosu uz 3 menesiem. Bljadj tev ir 12 fakinas stundas lai nosuktu savu vecumu, ja NEPASPESI es tevi izbanosu uz 3 menesiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 bet, starp citu - vispār eksistē tāds aimbots team fortress? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 gan jau ka eksistē, vismaz antičītus taisa arī pret aimbotu kaut gan vienīgais labums no tā būtu snaiperam, visiem citiem ieročiem ir spread Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) TF2 ir tādi paši čīti ka citās source spēlēs gan wh, gan aimboti, gan speedhaki un vel visādas citādas zarazas vismaz prieks ka pagaidam Latvija netiek izmantoti. Lai gan nācies nobanot jau pāris l*hus no Krievijas par speedhaku proti ar engy skrien 3x ātrāk par skautu . P.S unbanned Edited January 31, 2008 by LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 A es tā arī neuzzināju - kurš tad īsti mūs nobanoja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 tur 1 no jums toc bija aim bots !! jo reali kad naca hevijs skauts vai kads cits temeklis leca tiesi uz heda ... tik del taviem lagiem savi ik pa laikam garam !!! macho tev nu gan ir piedzivojumu pilna dzive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wpl. Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Savukart, ja tu atteiksies spelet ar mani so speli es tevi izbanosu uz 3 menesiem. Bljadj tev ir 12 fakinas stundas lai nosuktu savu vecumu, ja NEPASPESI es tevi izbanosu uz 3 menesiem. Nu sitas ir labais .. viss labak patik shis .. " tad es tevi banosu visu kur vien varesu banot, kamer mani nobrauks smagais " labi pateikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Admin skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wpl. Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Kpc admin skill ? Vnk nejau tikai tiem kas ir admini kautkur liek banus bet skilletiem playeriem .. > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts