fire^ Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 1 vsync 2 herci 3 high fps models !!! 4 cfg kad es uzinstaleeju cs man bija 60 fps , saliku vsync , hercus , fps modeljus uzliku + konfigaa visu uzliku , 99fps all the time ... esi tik miiljsh, pasaki sava PC settingus... Jo man rodas jautaajums, CIK es varu meegjinaat izspiest no sava Celerona 633/ 128 raminjsh, GF 2 mx440 64mb... + 17" Hyundai Deluxscan 17B ?! mans videejais tagad vareetu buut ~40fps, protams aztec no ct vaartiem uz T vaaritem ir ~15fps, domaat, mociities veel - vai tam tomeer taa ir jaabuut ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 fire man ir 1.7 ghz athlons , gf 4 mx440 64 mb , 40 gb hhd , 128 ram ... es savu kompi esmu uztjuunojis taa ka no "zapinja" tas ir paartapis "rolsroisaa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 es taa pasvaki saprotu to cFg taisiishanu .. itkaa man viss patiik .. Tikai viena jautaajums .. kad es skrienu ar nazi un panjemu piemeram m4a1 man paliek nazis ... kaa uzlikt to lai man uzreiz ir ierocis , nevis nazis paliek rokaas. Cerams saprataat .. un liels paldies iepriesh .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Eu a kaa var nonjem to vsync es visu option izmekleeju plz pasakiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 man fps 60, esmu apmierinaats, bet var jau pameeginaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 xektor: _cl_autowepswitch "1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
escapee Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 1. Nokachaa programmu RivaTuner un uzliec uz attieciigo izshkjirtspeeju maximaalos Hz (es speeleeju uz 640x480 un man staav 150Hz). Izmantojot sho metodi tu vareesi pacelt fps tik augstu cik tev monitoors tur Hz un attieciigo izshkjirtspeeju. 2. Iespeejams tev vajag videokartes settingos jaapamaina refresh rate Vai ta shitaa nevar vKarti nokuupinaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Tikai, ja paliksi grillu apakšā. Kāds monitora refresh rate sakars ar videokarti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
escapee Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) Kavacky nee s vienkaarshi sajaucos, es domaaju kia vinsh raxta par overclockoshanu, man sajuka )) 1. Nokachaa programmu RivaTuner un uzliec uz attieciigo izshkjirtspeeju maximaalos Hz (es speeleeju uz 640x480 un man staav 150Hz). Izmantojot sho metodi tu vareesi pacelt fps tik augstu cik tev monitoors tur Hz un attieciigo izshkjirtspeeju. 2. Iespeejams tev vajag videokartes settingos jaapamaina refresh rate ownage vai tu neavreetu amn mazliet paliidzet? es nemaaku ar to riva tuner riikoties, pashlaik man uz dekstopa ira 1024x768 un staav uz 100hz, bet csaa man ira grafika uz 640x480, bet fps uagstaak par 60 nava Edited June 16, 2005 by escapee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 A kāds mani varētu apgaismot par to, nafig vajag kadru vairāk nekā tu vispār vari saskatīt? Es ļoti labi varu iztikt sākot ar 20, bet nafig man vairāk par 30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
escapee Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 A kāds mani varētu apgaismot par to, nafig vajag kadru vairāk nekā tu vispār vari saskatīt? nav jautaajums nafig vajaga bet ira jautaajums kaa uzlikt, ja nezini tad nejaucies luudzu iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Nepieciesami jauni kvalitates risinajumi lapa parak ilgi ladejas un briziem cakarejas!driet kautko lietass labaaa!plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Man nekas nechakareejas un nebremzee Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 1. Nokachaa programmu RivaTuner un uzliec uz attieciigo izshkjirtspeeju maximaalos Hz (es speeleeju uz 640x480 un man staav 150Hz). Izmantojot sho metodi tu vareesi pacelt fps tik augstu cik tev monitoors tur Hz un attieciigo izshkjirtspeeju. 2. Iespeejams tev vajag videokartes settingos jaapamaina refresh rate a uz cik HZ tev tur 1024x768? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japan[PowerPRO] Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 (edited) Sveiki, man arii PSC kaka ir nu Intel seleron 1.2Ghz, 128RAM, GE2 MX/MX 220 ! Zinu ka laikam neko daudz nevaru dabuut aaraa no shii daka, bet kaut ko jau var ! kas tas pa videokartes settingos jaapamaina refresh rate ??? Kaa to var izdariit ??? Moshk ka man arii vajag ?! Plzz paliidziet aa...+ veel ieliku imagines cfg, ( laikam shis pats ) un man ierocis ta diivaini uz aaru ir izbiidiits ar grafiku 800*640 , kaa var dabuut normalu ieroci ??? Edited May 26, 2006 by Japan[PowerPRO] Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 He he, vienam te ir vārnas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts