Spoksss Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Vai man varētu pateikt kā power settingos man saslēgt lai dators cik vien var mazs rij elektrību jo man ir mājas lapa un citreiz nemaz nēsmu pie datora iesakat kā man darīt lai kad nēsmu pie datora dators rītu elektrību cik vien mazs var! Bet lai ietu mans web:) EDIT: Varbūt var kādu procesu izslēgt kamēr nēsmu pie datora. Bet galvenais lai ietu mana mājas lapa! Edited January 24, 2008 by Spoksss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Izslēdz monitoru, ieliec vāju videokarti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 švakākas komponentes un baroklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeleronS Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Kad tu nesēdi pie datora un tad tev dators stāv dīkstāvē vai tomēr tēlo kaut kādu serveri? Ja diikstavee, tad teree maz taapat, bet taa vari sleegt arraa. Vispaar ja tev ir kautkaads no jaunajiem c2d, tad standartaa vinsh nomet procesora reizinaataaju uz 6 un tas ietaupa straavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now