Titans Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Sveiki! Es interesējos par Solar-F hostingu, nu tjip nolikt savu serveri pie viņiem.. un gribēju zināt, kā tad ir ar viņu interneta pieslēgumu, vai tiešām atbilst 100mb/s? Vēl arī esmu dzirdējis, ka baigi nestabilais tas pieslēgums viņiem ir, arī to, ka viņiem nets pa 10 Ls :D:D vobwem daudz baumu, bet pasakiet, kā tad patiesībā ir, ceru, ka tiešām jūs zināt, no savas pieredzes vai arī kāds uzticams avots teicis.. Nevajag man kaut kādu, kas izlasa kko vienā forumā un tgd saka, "Sūds!" vai "Super!".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Saku no savas pieredzes, ka ir vērts ņemt, nets atbilst norādītajam 100 mbit/s un nav pirkts pa 10 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 esmu dzirdejis daudz negatiivas atsauksmes, pats gan nenjemos spriest... visadaa zinjaa ja man butu jaizvelas provaideris, tad njemtu vainu sigmanet (aka latnet) vai arii vernet (aka versia/eunet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 Solar-F jau tas pats latnet vien ir vai tad ne? viņi no latnet takš ņem netu.. bet es nēesmu droš par to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nu redzot kā mēdz pazust gamerx, outlaw un citi kas hostē pie viņiem par stabilitāti neko labu nevar teikt pat vienkārš jūzeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ir ok, tikai jarekinas ar to, ja pats neko nejedz no linux, scriptosanas utt, tad tev naksies par to maksat viniem lai visu taisa..un leti tas NAV, +ja nemaki apieties ar Linux, vini tev nemacis..uzliks ja prasis, bet rekins bus smuks, tapec iespejams tev piedavas Windowu likt..bet nu tas ir pasa zina..likt kur liek visi un ziant ka neapcakares, vai ari likt nezinama, kas sola daudz ko..un pec kada laika kautkur pazud. Ja baumas ir galigi garam..nav nekads nets pa 10Ls...ir atbilstosi 100Mbit/s... pats personigi so 5dienu eju prom no solar-fusion uz ko labaku uz ko..tas lai paliek pie manis..who cares anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nu kāpēc tu to visu neprasi viņiem pašiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now