4ava Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Kr4 man vakar nocepās cietais disks, bet baidos ka nenopērku ne tādu! man ir cietā variants savādāks nekā vecie cietie, proti aizmugurē cietnim nenāk platais iespraužamais vads , bet mazs planiņš sarkans! Ceru ka sapratāt! caur everestu skatoties parāda šadu uzrakstu pie cietā excelsto r technology SCSI disk drive varat palidzēt piemeklēt tādu kas man derētu? pietiek 80 gb, un nevajag nekādu dārgo! Ceru uz kādu izpalīdzīgu roku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Tad arīsaki pārdevējam, ka tev vajag SATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 tas var arī būt SATA II paskaties uz paša cietā, tur ir rakstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Lai viss tev buutu 100% drosh un pats neko nesachakareetu, panjem cieto liidzi pie jaunaa iegaades, vnk paraadi to paardeveejam... taalaak jau shis iedos taadu kaadu vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
^.^ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Dai ta =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 tnx for help Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 es ka pirku cieto vispar paneemu pc liidzi un un man uz vietas uzstaadiija par briivu veel vari paskatiities ka sleedz iegsa kompi pasaa saakumaa tur raada ja raada ka SATA no detected vai kautkaa taa tad tev ir IDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now