Spoksss Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Tātad nēsmu manijis ka te vispār būtu kāds jēdzīgs padoms kā to panākt! Jums būs vajadzīgs *** fails! 1.Atveriet šo programmu 2.Un ieejam File>Encoding>utf8-with signature! 3.Noseivojiet darbu Un tad jūsu mājas lapā nebūs ķeburu burtu vietā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) man kauns vilkt failus, kuri stav zem tik debila nosuakuma ka PRO KILLER +lai es tada registretos.. tas ir pret manu ticiibu! Edited January 22, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 +lai es tada registretos.. tas ir pret manu ticiibu! Nu labi uber pro 1kārt Prokiller ir pagaidu nosaukums nebija ko rakstīt! Otrkārt tas web vispār pastāv 24h 3kārt Ak dievs ja tik grūti tad nevajag regoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nu labi uber pro 1kārt Prokiller ir pagaidu nosaukums nebija ko rakstīt! Otrkārt tas web vispār pastāv 24h 3kārt Ak dievs ja tik grūti tad nevajag regoties! vecit? tu laikam joko? uber pro un pro killer, cik man zinams, parasti visi ar tadiem piemeriem salidzina visadus sudus..tad skaidrs kads tava uztvere ir tavs "UBER PRO KILLERCOMMUNITIJS" un baiga jega no tadas pamacibas, ja to var atrast google.lv 0.o varbut vel uztaisi ka palaist skype? un to ari ieliec sava lapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 varbūt vieglaak vebam pie head uzlikt <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> ??? man liekas ka tu so "pamaaciibu" veidoji newis lai paliidzeetu bet lai reklameetu savu karteejo oo lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 1. ir jālieto UTF-8 without BOM jeb without signature nevis with signature (bet tev nesaprast kapēc) 2. totāls spams 3. vnk ej dirst ar savu lapu EDIT: ā es vēl gribēju teikt ka notepad2 ir dranķis labāk notepad++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts