4ava Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Sveiki man serveris jau kadu gadu ir , un wel ar to nebiju saskaries. man sodien nokarināja serveri. nevis tā kad viņš galīgi nojūk bet, kad kāds konektējās tad vinus vislaik kiko! kads ienak uzreiz kick! vajadzētu labu aizsardzību. jaunākais svds.dll palīdz pret jebko? ja nē iesakat kautko lietderīgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Kick reason rādās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 nez nebija laika skatities jo psihoju ka nagi kadam niez. iesaki kautko labu, swds.dll man ir no gigna jau panermts! Kas wēl nepielautu šādas cūcības :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Tad sameklē reasonu un tad prasi. Varbūt pats esi kaut ko sačakarējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now