Jump to content
GIGN Forum

Windows Problēma.


fa0n3z
 Share

Recommended Posts

Sveiki, parcik esmu šeit jauniņais, lūdzu pārāk nekritizējāt ja daru kko netā.Bet khem pieredze ar šito visu ir.

Tātad lieta sekojoša, mans [/b] PC ir vnk grauzts, bet parcik šeit mīt arī gudras puikas :whistling: kuriem ir galva uz pleciem, es vērsīšos pēc palīdzības, tieši šeit.

Tā, runāšu tagadnes formā. Šodien sadomāju izdzēst savu Windows Vista, ko biju Lejupielādējis, no kāda saita, ko atradu google.lv bet nevarēju atrast Uninstalāciju Vistai, tapēc vērsos pēc čoma, pēc palīdzības, sacīju lai iedod Vistas Uninstallku, krč iedeva, ēnd tad es ķēros pie Uninstalēšanas, spiežu next next next, viss bumbās, uztaisu PC rr, un nenokā prasa kkadu nolādētu passu, krč uz šaru spiežu ENTER, un viss aiziet, bet tad ir vnk ;/ OMG, kas notikās ar Windowsu, Control panelī varteikt nekā nau palicis, izņemot pāris fīčas, vairākas progas, arī neiet, [Explorer internets, paints utt.] vnk kad spiežu uz paintu, viņš man rāda , ka es varu izvēlēties caur kādu progu lai ver vaļā to paintu, windamps utt viss kas PC ir, krč arī psc, un tgd nezinu ko darīties, nau pat caur ko uztaisīt scrīnu lai jums parādītu kā tas izskatās.

Okey, ceru, ka varēs kāds palīdzēt!

Ā un vēl man uz palodzītes rādās kada zemeslodes formas bumba, ar kuru neko nevaru izdarīt un kura man neko nedod, + [!] dzeltena izsaukuma zīme, uz kuras uzspiežot, rādas kaukāds nolādēts plugina installs, BULLŠHITS.

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

ir iespejams only apgreids no ikspeee un vistu.

ta ka formate vien cietni.. buus dziive saldaka

Nu es spiežu, My Computer, un uz Cdiska labais klikshkis, tad format un start, bet manmet laukā kkādu erroru, vai kkas tamlīdzīgs, kas liedz formatēt cieto, es jau labprāt formatētu viņu, bet nekā, varbūt es kko netā daru? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...