TC^Snach Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 neemu info no -http://www.gign.lv/forum/lofiversion/index.php?t17828.html Visu izdaru pareizi un pasaas beigaas kad spiezu Procesed man izlec saada veida errors Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 46 bytes) in C:\AppServ\www\forums\ips_kernel\class_xml.php on line 514 Ko dariit lai vis ietu ??? ja kaads var caur skype paliidzet tad niks richmeen15 Liels pld jaw ieprieks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 A tu pameklē. Jeb gaidi, kad kāds labsirdis ar roku mutē visu ieliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TC^Snach Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 es jaw mekleeju! visus forumus izvandiiju un neko neatradu.... ....kaa vieniigi to kad tur japamaina ir kkada vigna php.ini memory size no 8M uz 12 M bet tas neko nedeva! ja kaads zin mosh varat paliidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ....kaa vieniigi to kad tur japamaina ir kkada vigna php.ini memory size no 8M uz 12 M bet tas neko nedeva! ja kaads zin mosh varat paliidzet? droši liec 125 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 a tu app restarteeji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TC^Snach Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 ladna nu vis ir ok bet ja godiigi tur taa pamaciiba naw pareiza vismaz taads kurs to pirmo reizi taisa nevis vignas jaw pats zin! Ja driskteetu reklameet iedotu labu webu kur ir laba pamaciiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) tepat ir tāds pats topiks kā šis, tajā meklē atbildi. EDIT: ehh, tu vienalga nemeklēsi - šeit. Edited January 13, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
TC^Snach Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 nu jaa kipa visi saka pa to php.ini bet es tur izlaboju un tas neko nemainiija atradu citaa webaa loti lidiziigu pamaciiba tik viens teikums atskiiraas un vis aizgaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 atradu citaa webaa loti lidiziigu pamaciiba tik viens teikums atskiiraas un vis aizgaaja kuraa vietaa atradi? plz linku a to man taada pati probleema :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TC^Snach Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 sheit -http://www.ctts.lv/f/index.php?showtopic=196 bet webs off un hz uz cik ilgu laiku atrodi mani skype -richmeen15 pateiksu kas jaadara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now