yuniorss Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ka var izveidot ta ka weba ir gan latviesu valoda gan anglu? (var piemeram izveleties LV ENG RU) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 kas neviens nezin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Ar jēdzienu "web" Tu domāji gan amxbanu, gan PS, gan IPB forumu, vai pašu e107 (vai cits, jo Tu jau nejēdz paskaidrot, kas Tev tur īsti ir) Un vai vispār Tavs webs ir saistīts ar cs??? EDIT. Izveido jaunu valodas paku un "iebaro" to savai mājaslapai! Edited January 10, 2008 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 Nujaa! Tas ok 9 akādu paku tu domā jo mana saite ir http://sosjelgava.oo.lv (ucoz.com sistēma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Es domāju ka uz Ucoz tu to nevari izdarīt ... vienīgais iekļūsti ucoz datubāzē un izveido lang un attiecīgi vairākus .lang failus un attiecīgi index failā vai citos tjip definē HOME "Sākums" un citā piem. eng failā definē HOME "Home" Meibī kļūdos bet nu man tā vismaz liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now