flipsider Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Kadu dienu izdomaju uztaisit movie par saviem pub fragiem Muvijs tika uztaisits diezgan atri, efektu nav daudz bet uzsvars tika likts uz fragiem fragi nemti no visiem labakajiem Latvijas pubiem Garums 3:40 Rezolucija 800x600 Svars 115mb http://flipsider.filer.lv/moviki/file-2yea...lay_pub.rar.htm http://files.filefront.com/2years+play+pub...;/fileinfo.html ja nejiet uz filer tad shisl links deres Patikamu skatishanos _________________ Edited January 6, 2008 by flipsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Buushu pozitiivs, man patika. Protams, nebija nekas iipashi skaists, pie noformeejuma prasaas piestraadaat, un arii muuzika paarleca taa it kaa buutu nogriezta ar cirvi, bet fragi bija tiiri labi un tomeer esi pacenties, taa ka 7/10 no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Fragi ok, ievads par garu.Kopsumma patika, bet ne pārāk labi.7/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Neko labu nepateikshu, bet vnk pajautaashu "Kas ir Latvijas labaakie pubi?" jo tur pat neviens no GIGN'a neziimeejas un GIGN's tik tieshaam ir viens no Latvijaa labaakiem pubiem! Fragi bija ljoti prasti, ja nu vieniigi double kills ar awp, ko katru dienu nevar izdariit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Intro[neskaitot megastulbo 3dtextu] man patika. Fragi reti kuri bija labi/skatāmi. Pāreja uz outro vienkārši psc... tā pat arī pāreja no intro bija galīgi čau, kaut gan pieļauju domu, ka no intro man kkas nolagoja, bet šaubos. Neizskatās, ka esi centies. 4.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flipsider Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 bija vismaz 2 @ gign Fragi nemti no gign, apolo, doles, rush, 4id u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Nu man ielagoja tavs movie. kkur pa vidu. tad to izsēdzu. Man patika grafika Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 grafika N@RM@L Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 @P@SN@, normali 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kexxx Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 bija forši 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 nuu itkaa muuvijs okeiijjj, bet pietruuka kaada cepuma +/- arii grafika vareeja buut nedaudz labaaka, vareeja buut > ar levels, b & c u.c. ennd man kka nepatika fragi Nu bet kopsumma okej 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Bij labi 7/10 tā turpināt, bet kāpēc 1 vietā frags atkārtojās vai manas acis mani māna... nju nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfromaN Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Diezgan mazs tev tie labākie fragi to 2 gadu laikā GIGNā, bet tomēr Filmai dodu 7/10, jo kā jau teicu diezko labu, daudz fragu nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now