Jump to content
GIGN Forum

Tf2 Wiki Latviešu Valoda...


Kidijs
 Share

Recommended Posts

Tātad, iekš tf2wiki.net ir parādījusies latviešu valoda. Jebkurš, kuram ir kaut mazākā vēlme palīdzēt tulkot rakstus - lūdzu. Step right up, jo pašlaik ir iztulkota tikai galvenā lapa, kurā ir visi linki. Par specifisku TF2.. lietu tulkojumu man nav sajēgas, varbūt kāds valodnieks paies uz priekšu, lai palīdzētu kā īsti ir jātulko Pyro - Pairo vai Dedzinātājs? Starp citu, abi izklausās vienlīdz tizli.

"Kas man no tā tiek?" - Droši lielaties ciemā ar to, ka tulkojat tf2 wiki, tas tikai piesaistīs cilvēkus. Jums pašam tiek... prieks par padarīto un varbūt arī atsvaidzinātas angļu valodas zināšanas.

"Kā tulkot rakstus?" Visvienkāršākais ir.. nokopēt angļu valodas versiju un to tulkot, tikai katram linkam, uz citu sadaļu, kurš angļu valodā izskatās, piemēram šādi [[scout|Scout]], pirmā daļa būs sadaļa, uz kuru linkot, bet otrā daļa būs tā, kas parādās, nu jā, viņiem vajag pielikt linku uz /lv sadaļu. jebšu tas izskatās apmēram šādi, pēc pabeigšanas [[scout/lv|Skauts]]. Un jā, rakstus tulkojot, uztaisiet jaunu lapu - angļu valodas versijai pieliekot aizmugurē /lv, lai cilvēkam, kurš uzspiež 'random page', parādās ne tikai latviešu ķeburi, bet arī angļu valodas lapas versijas atvēršanas iespēja.

Jautājiet, ja kaut kas nav skaidrs. Un lūdzu tulkojiet. Es pats varu iztulkot ~1-3 rakstus dienā, bet tulkoju es tikai no portatīvā, soh tas ir zināmā mērā atkarīgs no mana brāļa, kuram portatīvais pieder.

P.S wiki vandāļi iet dirst! Nav grūti ieiet hronoloģijā un atjaunot lapu, kāda tā bija, kad ir ielikts kaut kas līdzīgs tubgirl.jpg, goatse, vai 2girls1cup. Grūtāk jums pašiem ir atrast pogu, ar kuru kaut ko izmainīt.

P.P.S Ak jā, tulkojat lūdzu tādi, kam ir ne tikai gribēšana... bet arī varēšana kārtīgi iztulkot no angļu valodas.

Edited by Kidijs
Link to comment
Share on other sites

Tu varētu uzralstīt nevis "Smagais", bet "Smago ieroču nēsātājs" vai kautkā tamlīdzīgi.

Un Pyro varētu būt Pirotehniķis (lol).

EDIT: 2girls1cup tik pretīgi :vemj: Kā var ēst savus(un citu) sūdus un vēmekļus?

Edited by crushy
Link to comment
Share on other sites

pameklē google.lv tubgirl.jpg, ja tas tev likās tik pretīgi :)

šoksaiti ir tīri jautri... kad viņus rāda citiem.

jā, par tiem jau ir jādomā, smagais gan lai paliek, savādāk garš nosaukums -> pārāk daudz vietas aizņem,

Pirotehniķis gan ir laba ideja.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...