Ricards Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 (edited) Kāds cerams palīdzēs!Man viņš visu laiku brauka uz leju uz augšu un es nevaru izvēlēties play now vai piem uztaisīt savu džekiņu utt. Man viņš braukā visur! Atvainojos ka nav pietur zīmes es uz ātro! Play Now utt Screen:(sry ka screen mazs! Edited December 31, 2007 by Ricards Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 nu skrīns ir pārāk mazs, īsti nesaprotu, kāda ir tava problēma. btw laimīgu jauno gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) neesi pielicis kādu joypadu, joysticku? Man tā ārdās tad, kad ir pielikts joysticks. un izlasi savu parakstu, it sevišķi otro punktu. Neizskatas, ka pats to īpaši pildītu, jo šis nav pirmais tavu problēmu topiks. Edited January 1, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now