Jump to content
GIGN Forum

Ricards

Mirstīgais
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    M-parx!
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://prohuc3.oo.lv

Ricards's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Šodien iegāju MU Ierakstu loginu password un spiežu ok.Un tad man iekarās es neko nevaru izdarīt tikai līdz Ctrl+alt+del un Alt+F4.Ceruka palīdzēsiet
  2. Man tāda prblēma kad neņem mans psp spēles kuras es nokačāju no outlaw'a.Apdeit versija manam PSP ir 3.80.Varbūt nepareizajā vietā ieliku.Tātad es liku pēc video pamācības Memory Stickā. PSP folderī uztaisiju jaunu mapi ,,ISO" Tur ieliku .cso failu. Eju psp Game memory stick uzrada kad tur nav faila varbut varkads latviski uzrakstit pamacibu. Man liekas kad viņš ir atkodetsjo theme vismaz var likt!!! Un vel kad uzspiezu uz memory stick - Format man vins nelauj akeset to vietinu lai butu visas vajadzigas mapes Videos music iso utt!!!! Paldies jau iepriekš! Zemak screen
  3. nevaru atrast jeb neeswmu ieraudizjis vari pateikt kur tas ir redzams?
  4. Kāpēc viņs saka kad IMG tag nepastāv!
  5. Var būts kāds zin šo vainu man vienu dienu kad gribēju nokačāt dažus failus caur ?Torrent man parādijas šādi [lejā skrīns] Lūdu palīdzat!
  6. Vai kāds nezin vai var the sims 2 pets iebāzt jaunas drēbes(ceru kad var) Un ja kādam ir links kur dabūt lūdzu ieraksti ja ne tad atradīšu pats! Un lūgums pateikt kur tās drebes ari likt nu kurā mapē!
  7. Kāds cerams palīdzēs!Man viņš visu laiku brauka uz leju uz augšu un es nevaru izvēlēties play now vai piem uztaisīt savu džekiņu utt. Man viņš braukā visur! Atvainojos ka nav pietur zīmes es uz ātro! Play Now utt Screen:(sry ka screen mazs!
  8. Wo wo es ar aceros tas nav likumīgi likt šādu filmu! LABI NEBŪS!!!!
  9. Neiesaku kačāt 1)nelukumīgi 2)šaubos vai trakerī ir! 3)meklē DC++
  10. Vari pateikt kā in skype : kenyy989 ok?
  11. Kurš zin kā var uztaisīt torrent failu piem man tur ir spele kada trakeri nav un gribu uzzinat ka uztaisiit to torrent failu Var būt kāds zin?
×
×
  • Create New...