Jump to content
GIGN Forum

Mistiska Spele Pokers


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Aaaksti lol! :)

partypoker.com vai ari betway.com. Abos var spelet ar spelu naudinu pret istiem speletajiem, bet isti pokeri iemacies spelet tikai tad, kad esi padirsis paris sotakus (nu ... dirzak nevis iemacies spelet, bet saporti, kad esi kludijies). Tapatas profinjus izkost reti kad izdosies, jo tie sunji prosta saoz, kad tev neka nav un kozas lidz galam un tapatas vini saoz, ja tev kaut kas ir, kad vini pasi kozas, un izstajas, pirms esi ko labu no viniem vinejis.

Atceros, ka padirsu 100$ ar flushu ar augstako karti, jo otram dzekam ari bija flush...hemm.. straight flush! :D Vispar esmu diezgan daudz nausinas padirsis gan betweja gan partypokera, bet tas bija to verts! ;)

Ir interesanti spelet tournamentus. Viena tournamenta biju pat ticis 10mitnieka un biju 2traja vieta pec punktu skaita, bet nolaidu nenormalau lazu (AK pret AQ all in un pretiniekam bija trepe, kamer man tikai KK) un paliku 8 vai 9.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Ja vēlies vinnēt naudu, spēlē agri no rītiem, tad ir vislielākais piedzērušos amerikāņu īpatsvars vai arī, ja ir pacietība un prāts spēj pārvarēt azartu, iesaku spēlēt short stack strategy (www.pokerstrategy.com var dabūt 100$ par brīvu, tikai pirms tam jāatbild uz 20 viegliem jautājumiem).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...