kingS Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ljoti atvainojos, ka rakstu velvienu tadu pashu postu, bet es laikam nepareizajaa vietaa ierakstiiju... taatad taa... Tatad rakstu @ server.cfg log on, bet vinsh negrib saglabat logus mape /cstrike/logs kapec ta? csx moduljs ieslegts un plugins stats_logging arii. Kas vareetu buut pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 varbūt visās sadaļās vel to ierakstīsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingS Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 nu sorry, nezinaaju kuraa iisti vajag ! tu nevari paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 lietotājs: kingS diagnoze: pajoliņš iemesls: raksta vienu un to pašu visur un virsrakstā 4x atkārto vienu un to pašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingS Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 diagnoze: pajoliņš iemesls: raksta vienu un to pašu visur un virsrakstā 4x atkārto vienu un to pašu es vareetu paprasiit? juus saprotiet, kad jums kko paskaidro? vai tikai ienjemat savu galvaa un viss? es jums paliidzu paliidziibu + atvainojos ka rakstiju 2 vietaas ! tev, nepielec baarbijveci ? tad cik es saprotu, paliidzeet netaisaties ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now