rusty Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 nu jau atkal man kas noticies. vnk meistaru dabūšu tik pēc jaunā gada. tātad. ieeju cs (vel nebiju iegājis (nu spēle aizgajusi) kad jau izsaucu konsuli. nu ieķērās cs. ar alt f4 izgāju ārā. gāju i-neta. viņš ilg vēra vaļā pārlūkprogramu, bet pa adresēm gāja ārtri. uzliku rr datoam. atkal ilgi domāja - nu neko ar podziņu uzmetu rr. pēctam gad restartējās radija tos tekstus - start normaly, safe mode etc. laikam normaly uzspiedu. okei - iet iekšā. kamēr rāda loading windows uzmet uz 1 sec ziluekrānu un atkal rr. nu visus tos variantus (safe mode etc) izmeiģināju un pat atstāju uz 2 h lai vislaik restarējas pac (pēc 30 sec automātiski pieņem lēmumu ormaly startēt) nu bet nekas nav uzlabojies. tā - kāds var palīdzēt? iesp ejamas drukas kļudas, jo uz portatīvā neērta klaviatūra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Iekš safe mode uztasi defaultos tīrīšanas un system performance updaitošanas darbus. Respektīvi. Nolādē Dr-web. Demo key dabūsi un 15 dienām. Izskanē visu. Tālāk ad-aware. Tālāk visus checkdisku palaid. Tālāk defragment drive, lai sakārto visu savās vietās. Tālāk Iztīri starupu iekš regedit. Standarta sistēmas optimizācijas darbi. Meistars Tev pārinstalēs windowsu, jo negribēs čakarēties. Nu un nah vajadzīgs pārinstalēt, padirst visus uzstādījumus, ja var sataisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 bet es to nevaru izdarīt, jo nemaz netieku līdz desktop. tai brīdi, kad lādē windows tas vis notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Dari to Safe Mode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 man sitais bija vien reiz... Visu windows nacas parinstalet jo virusu biju nokeris kurs man prosta windowsu izdzesa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Visu windows nacas parinstalet jo virusu biju nokeris kurs man prosta windowsu izdzesa!!! So, kādam tas interesē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 dam. plz ja nav nojausma, vai vnk neko nesaproti neraksti. ok ? vnk sevi pa stūlbeni pataisi citu acīs un nav saistība ar nekādu vīrusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 man tā divreiz gadījās dēļ skiniem. Tev gadījumā kas tamlīdzīgs nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 un nav saistība ar nekādu vīrusu. Es neteicu, ka tur ir kada saistiba ar virusu, un kops kuriem laikeim ir jatiek lidz desktopam lai tiktu ieks safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 man ir tikai uzpimpoti ložu caurumi. feik tiešām - nevaidzēja rakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Nāksies pārinstalēt, tas ir vīrus, lai cik tas skumīgi neizklausīto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 jap shitaa problema ir zinama!It kaa toreiz cik zinu problemu atrisinaja pazistamie ar WINDOWSA PARRAKSTISHANU,bet nu jaa var it kaa visu sastellet arii bez windas rr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 (edited) Būs kaut kas kontrēti sajāts. Optionos var uzlikt, lai nerestartē uzreiz pēc zilā ekrāna, bet Tu jau līdz optioniem nemaz netiec. Tā vismaz zinātu, kas viņam nepatīk. Nu neko, meklē rokā windows disku un reinstalē. Citu iespēju nav. Ja palikuši svarīgi faili, vari iztikt ar repair no windows izvēlnes. Faili saglabāsies, vīrus (ja tas ir vīruss), iespējams arī. Noglabā failus un taisi pilno reinstalu un pirms ķeries pie saglabātajiem failiem, noskanē vai tur kāds pidars nav iemitinājies. Citu iespēju neredzu. EDIT: Izmantošu iespēju un ar šī posta palīdzību norādīšu uz vienīgo problēmu, kuru var atrisināt, pārinstalējot windows. Ja cilvēks netiek iekš safe mode, tad varat ieteikt pārinstalēt, bet ja tiek, tad ejiet ar savu reinstalu smagi dirst. Edited December 28, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now