Jump to content
GIGN Forum

Rusty Calls For Help


rusty
 Share

Recommended Posts

nu jau atkal man kas noticies. :) vnk meistaru dabūšu tik pēc jaunā gada. tātad.

ieeju cs (vel nebiju iegājis (nu spēle aizgajusi) kad jau izsaucu konsuli. nu ieķērās cs. ar alt f4 izgāju ārā. gāju i-neta. viņš ilg vēra vaļā pārlūkprogramu, bet pa adresēm gāja ārtri. uzliku rr datoam. atkal ilgi domāja - nu neko ar podziņu uzmetu rr. pēctam gad restartējās radija tos tekstus - start normaly, safe mode etc. laikam normaly uzspiedu. okei - iet iekšā. kamēr rāda loading windows uzmet uz 1 sec ziluekrānu un atkal rr. nu visus tos variantus (safe mode etc) izmeiģināju un pat atstāju uz 2 h lai vislaik restarējas pac (pēc 30 sec automātiski pieņem lēmumu ormaly startēt) nu bet nekas nav uzlabojies. tā - kāds var palīdzēt? :)

iesp

ejamas drukas kļudas, jo uz portatīvā neērta klaviatūra.

Link to comment
Share on other sites

Iekš safe mode uztasi defaultos tīrīšanas un system performance updaitošanas darbus. Respektīvi. Nolādē Dr-web. Demo key dabūsi un 15 dienām. Izskanē visu. Tālāk ad-aware. Tālāk visus checkdisku palaid. Tālāk defragment drive, lai sakārto visu savās vietās. Tālāk Iztīri starupu iekš regedit. Standarta sistēmas optimizācijas darbi. Meistars Tev pārinstalēs windowsu, jo negribēs čakarēties. Nu un nah vajadzīgs pārinstalēt, padirst visus uzstādījumus, ja var sataisīt.

Link to comment
Share on other sites

Būs kaut kas kontrēti sajāts. Optionos var uzlikt, lai nerestartē uzreiz pēc zilā ekrāna, bet Tu jau līdz optioniem nemaz netiec. Tā vismaz zinātu, kas viņam nepatīk. Nu neko, meklē rokā windows disku un reinstalē. Citu iespēju nav. Ja palikuši svarīgi faili, vari iztikt ar repair no windows izvēlnes. Faili saglabāsies, vīrus (ja tas ir vīruss), iespējams arī. Noglabā failus un taisi pilno reinstalu un pirms ķeries pie saglabātajiem failiem, noskanē vai tur kāds pidars nav iemitinājies. Citu iespēju neredzu.

EDIT: Izmantošu iespēju un ar šī posta palīdzību norādīšu uz vienīgo problēmu, kuru var atrisināt, pārinstalējot windows. Ja cilvēks netiek iekš safe mode, tad varat ieteikt pārinstalēt, bet ja tiek, tad ejiet ar savu reinstalu smagi dirst.

Edited by n0r3k
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...