Jump to content
GIGN Forum

Heya.


OGIIO
 Share

Recommended Posts

Labdien..

cs speleju ar niku - a vi? vai a vi ?

taka esmu atsacis spelet cs, speleju diezgan bieži! :) un gignā, jo Latvija šis ir labakais serveris, citos parsvara boti spele, vai chīteri. <_<

Es gribēju palūgt xban uz csdm servera..

kapēc?

Jo no rītiem ir neizturami daudz čīteru, ik pa brīdim ienāk kads ar aim - wh - speed hack :S un nav reali uzspslet. :slap:

um, man niks gan nav registrēts, bet to izdarīshu tuvakajā laikā.. :)

Admins kas mani iesaka - Bencik

Ceru uz sapratni :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Cik ilgi gignā spēlē?

uhm. es gan tevi diezgan beizhi esmu redzejis :)

nu nav tie labakie stati - http://www.gign.lv/statscsdm/player.php?id=209764

es pirms kadiem 2gadiem spelju ar sito niku, bet tad parstaju, jo nebija laika, jamacas un jaspele wows bija :D

aa, ogio ir mans vecais nicks, un tie stati ir veci.. jo neesmu speljis 2 gad ar shito niku..

Edited by OGIIO
Link to comment
Share on other sites

Taaa esmu informets par shito piparu. Teikshu taa :) Kadreiz kapajaam un dzeks nav uz mutes kritis, ja nemaldos pats veel motokrosaa piedalas, un arii kadreiz klanaa pat speleee ar mani kopaa :) Bet es pilniigi piekritu par taam stundaam un visu parejo, to pashu arii es vinjam teicu, kad taa buus, tachu man ideja ir taada - pirms kada laika paludzu tiesibas uz csdm un tad arii speleeju, bet diemzheel cs man tagad paliek laiks paris h nedelaa :( Tapeec es piedavajau uz savu atbildiibu apmainiit mani ar sho jaunekli. Man nemat nost taas tiesibas, jo es atzistu, kad nespeju dariit to ko adminam vajadzeetu. Turkklaat shis dzeks varetu palidzeet, liidz pirmajiem lielajiem suudiem iedot, un es pats apsolos pieskatiit, ja vins nebuus aktiivs nemsim nost tiesibas. Tatad upureeju sevi lai vins varetu naakt mana vietaa, jo no vinja paljube buus lielaaka jegaa, un es nesahubos, kad vins varetu palidzeet csdm !

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Man liekas nav baigi labi ja ar tik maz nospeletam stundam vinjs var dabut acces'u

Serveri ir daudz labaki speletaji ar :10cm: kuri vairak ir nodrileejushu..

Bencik iesaku labak acc iemainitt kadam kurs te vairaak tas stundinjas ir pakraajis! :hana:

Under bet pagaidaam nav jau kas piesakas, un es dodu savu vaardu par vinju... Ir daudzi kuri pelniijushi, bet vinji jau neprasa :D Nav ko miizt uz paarbaudes laiku iedot var, ja suudus sataisiis nonems nost un chill !

Link to comment
Share on other sites

:axe:

Tipa pašam mēmi vairāk nospēlēts! Un gribētu redzēt, ja jums nebūtu tiesību, cik jums patīkami būtu spēlēt csdm serverī! Labāk iedot vienam adminam tiesības, kurš nobanos tos pāris čīterus pa dienu, nevis ļaut dauņiem vaļu un iespēju izpausties savā idiotismā! Šis topiks ir nedaudz saistīts ar šo, jo kā Jimbuga saka, ka 24h viņš netaisās spēlēt un bez adminiem brīvs brīdis arī būs, bet saprotat, ka ADMINU tur VISPĀR NAV? Uzskatu, ka katrs admina brīvais brīdis ir svarīgs csdm'ā!

p.s. pohuj, banojiet mani, bet neizdzēšat šo postu.

EDIT FOR SK8ER: netaisos rakstīt šajā topikā jaunu poustu, tāpēc rediģēju! Čali, tev csdm serverī ir mazāk stundu nospēlētu nekā ogiio!

p.s. dodiet čalim tiesības!

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Vienkarshi :superlol:

Nevarēju noturēties neiedirst.

Sk8er, cik atceros tiesības Tu dabūji uz visai lielu haļavu - proti kādam no adminiem tajā dienā bija labs garīgais. Nesapratīšu vienu - kādā jēgā Tu prasiji tiesības ? Krānu pastaipīt ? Kaut arī pats CSu pēdējos mēnešus spēlējis neesmu, bet Tevi serverī nebiju manijis NE reizi (izņemot pirmo nedēļu pēc tiesību iegūšanas). Labi tas nav tas būtiskākais, kas mani vairāk tracina ir tas, ka Tu šeit atlien pēc savas bezvēsts pazušanas, un iebāz savu NEKAM nevajadzīgo viedokli normālā pieteikumā.

Atšķirībā no Tevis, es lieliski sapratu raprock teikto. Laikam jau kopā ar pokemonisko drukas veidu nāk arī lasīšanas problēmas.

P.S Pēdējā laikā esmu dzīvojis ar 0% warn levelu, līdz brīdim, kad Peins iešķieba 10% par kaku SR virzienā, ko biju arī pelnījis. 20% arī daudz ko no svara nemainīs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...