Jump to content
GIGN Forum

Time Shift

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Nu davai palīdzat lūdzu. Es zinu ka jūs zinat problēmu, bet vnk slinkums palīdzēt. Nu davai neslinkojat un lūdzu palīdzat. Es zinu ka jādabūn ir Config, bet nezinu kur. Visu google.lv izmeklējos, bet neatradu vajadzīgo. Mož es google.lv meklēju nepareizi, bet nu mans rezultās - Nothing

Varbuut sheit vari kaut ko novilkt, piemeeram crack'u un patchu. Pirms kaada laika tieshi fano.lv chalim sho visu savilku un viss bija chiki. :hrmmm:

http://fano.lv/browse.php?search=timeshift...&incldead=0

EDIT* Es tachu tev saku. Ja tev tas nav paaraak steidzami, tad izdzees visu ko esi tur chakareejis, novelc versiju no fano.lv un pameegjini veelreiz, jo fano.lv versija straadaa, vismaz veel pirms ~nedeeljas straadaaja. :)

Edited by eziic

Kur probleema? Tev iet klavisha, neiet pele un tu negribi speeleet speeli ar peli. Taatad viss chiki. :D

p.s. Netaisi dubultpostus. Ir taada poga kaa 'edit'.

EDIT* Nee, es nepaarpratu. Es sapratu tavu domu, tikai tu vinju ne taa uzrakstiiji. ;)

Edited by eziic

Nestreso, cik esmu dzirdējis atsauksmes par timeshift tad tikai sliktas...

esot pārāk viegla un garlaicīga spēle, neticu, ka crysis esi izgājis takā ej spēlē crysis :)

P.S. nu man godfatheram bija kautkas līdzīgs - viss gāja, betkad iekāpj mašīnā nevar izkāpt.

Nu tā bija cracka vaina.

Pamēģini nokačāt spēli no citas relīzes.

Edited by m3rsy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...