r&r Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 taks, šodien uzgāju šādu jauku lapeli - http://www.traviantoolbox.com/index.php un sapratu, ka tur ir viss, ko kārtīgām travianietiem vajag. tur ir izrēķināts, kuri troopi ir izdevīgāki (tas pats, ko vincisters taisīja savā excelī, tikai pārskatāmāks), iekšā ir labs combat simulators (gandrīz tāds kā travian+), var izmērīt distanci, cik ilgi jāiet, lai varētu sakoordinēt uzbrukumus (tas, ko topiku iepriekš kāds prasīja), pietam tur vēl ir laba karte, kurā var norādīt vairākas alliances ar dažādām krāsām, tā ka var labi pārskatīt, kur atrodas tavējie un citas alliances. kā arī var norādīt savu allianci un allianci, ar kuru karo un tad izrēķina, kur ir tuvākie pretinieki katram. un mans galvenais ieguvums - var meklēt fermas! tur pie meklešanas var redzēt, par cik pēdējo dienu laikā population kādai potenciālai fermai ir pieaudzis, kā arī, cik reizes dienā spēlētājs ir ielogojies travianā! tā ka var noskatīt neaktīvos vai arī tos, kuriem izaugsme nav nekāda un bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem izraidot tukšus. domāju, ka tas ir pietiekami noderīgi, tādēļ uztaisīju jaunu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 laikam kad sāku spēlēt travian šito biju uzgājis. nepatika tas sviests ka valoda tāda, nekāda un mazas kļūdiņas ar šur tur ā un combat sims man nepatika jo nav iespējas pret zvēriem tā nu biju veiksmīgi aizmirsis par to lapu kādu laiku EDIT: to pat neatceros bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Shitaa ir loti laba lapinja Ja nelamdos Vincijs man sakumaa iedeva un lieotju visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 shita to4na ir noderiiga lapele Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 http://travian.ws shii lieta paraada , par cik esi attistijis populaciju nedelas laikaa. Man jau patiik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts