micky Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Sveiki, taakaa neesmu viens no tiem ieveerojamiem cs playeriem, kaa piem HeatoNs es par sevi mazliet pastaastiishu! ---------- Mans nick ir micky, dziivoju Liepaajaa, bet driiz buus jaapaarvaacaas uz Kuldiigu&Riigu (varbuut) ! Man ir 22 gadu! CS speeleeju no 1.0 versijas! Lai mans skills uzlabotos cs'aa esmu ieguldiijis tikai ~60 Ls ! *Datorpele: Microsoft Explorer 3 - 34,00 LS *Klaviatuura: Labtec internet keyboard - 14,50 Ls *Austinjas - 7,00 Ls *Datorpeles palikniitis: ednet. plastmasa - 1,50 Ls *Diskete konfigam - 0,30 Ls ---------- Man ir veeleeshanaas ieguut tiesiibas uz sho serveri, lai uzspeeleetu kaadu 2x2 vai ari uztaisiitu kaadu gatheri, taakaa man veel team nav (pagaidaam) Cw nespeeleeshu Kaadas tiesiibas man butu nepiecishamas! *Kick *Password *Changelevel *Restartround +Veel Gribu ieguut tiesiibas uz serveri cs.gign.lv : Slay Slap Tsay Kick Map Votemap Tiesiibas man ir vajadziigas, lai k-kadi playeri netaisiitu TK,TA, un lai normali pilda savas komandas misiju, lai nelamaajaas daudz, un lai es varetu nomainiit mapi, ja gadijuma mape atkartojaas otro reizi ... +Veel Gribu paluugt tiesiibas uz serveri cs.gign.lv Slot , jo es tagad vasaraa daudz cs nespeeleeju, bet kad esmu pie datora atnaacis peec darba, ljoti gribas uzspelet cs serveri (cs.gign.lv) un biezhi vien, tas serveris ir pilns. Man tagad biezhi vien sanaak peec darba nogurusham (mazliet) daudz lauzties serverii un tapec es ljoti gribu iegut shiis tiesibas . ---------- Tas ari viss, ar cienju mikijs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 . es gribu $ 722 000. ar šo naudu es nopirktu: *normālu māju rīgas tuvumā; *nesliktu mašīnu; *jaunākās paaudzes mājas elektroniku; *pārējos vajadzīgos sīkumus pzl iedodiet man kāds to visu, jo man to gribās. pelnījis es to nēsmu, bet ceru, ka kāds man šo summu noziedos. mans hanzenes konta nr.: LV11HABA 0001308076406. jau iepriekš paldies, EDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 mikcy, btw, restartraund sen jau vairs nav vajadziigs. ko tu ar taam iesaaksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 shajaa periodaa micky ir sasparojies ! prasa tiesiibas gan uz cs.gign.lv , gan arii uz visiem apollo serveriem!cs.clan.lv forumaa gan es neseezhu , bet gan jau tur arii viss notiek!micky , dream ON Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 shajaa periodaa micky ir sasparojies ! prasa tiesiibas gan uz cs.gign.lv , gan arii uz visiem apollo serveriem!cs.clan.lv forumaa gan es neseezhu , bet gan jau tur arii viss notiek!micky , dream ON Vai tas ir noziegums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 negribu tevi apvainot, bet peec tava texta neliekas, ka tev buutu 22 gadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Vai tas ir noziegums? nee , nu ne jau noziegums , tikai domaaju ka tu esi pa traku ieskreejies..... un toch 22 gadi.... kaut ka nevelk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted August 12, 2004 Author Report Share Posted August 12, 2004 mikcy, btw, restartraund sen jau vairs nav vajadziigs. ko tu ar taam iesaaksi? Man uz cw serveri RestartRound vajag nevis uz pub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 taakaa man veel team nav (pagaidaam) Cw nespeeleeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 micky a tu domaa ka tev ir briivi pieejams cw.gign.lv serveris? passwordu tev neredzeet kaa savu ausu! un vispaar es jau PM tev izteicos, ka no shii tava pieteikuma uz "MAZLIET" tiesiibaam tu nekaa nedabuusi. viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts