taps Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Par ercem to worm: 10 Ls bus stipri par maz. Erci prbaudit der tikai sirds mieram, ja nav vakcinacijas, vajag ievadit imunglobulinu. Tas maksaa 7 Ls par katriem 10 kg potejama svara. Tatad, ja cilveks sver 70 kg, tas maksas 49 Ls Vel viena lieta, ar laima slimibu var saslimt tikai tad, ja erce sak vemt, ko vinja dara tad, ja vinjai kaut ko uzlej, vai ari saspiez. Tatad, labakais risinajums, ja piesukusies erce (ari ja esi vakcineets) ir neaiztikt vinju, bet iet pie arsta, lai tas vinju iznjem araa, vai pasam ar diegu (makskerauklu) aiz galvas. Ja kads nebus vakcinets un saslims ar ercu encifalitu (smadzenju akutu iekaisumu), CS vinja skills nekad vairs necelsies virs 1000. Tiesi sadu pasu rezultatu var gaidit no saslimsanas ar laima slimibu, kuru nevar izarstet, pret kuru nevar vakcineties. Var jau ari pirkt atbaiditajus un pusties ar tiem... Ieliku ka atsevisku topikaru, jo svariga lieta ka neka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 neesmu infakceejies pret eercee un arii netaisos to dariit. kaads man liktens shai dziivee taadu ar to dziivi dziiivoshu nelaidiishu sev indi iekshaa pret eerceem. btw - no laimas slimiibas man liekas ka var izaarsteeties duh paliidzi man tirpeklim bija laima vane? un vinjsh kjipa ir izaarsteejies lai gan tagad nedaudz . bet itkaa izaarsteejies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crased` Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 laimas slimiiba pati ar laiku paariet Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 Un pec laika var pati atgriezties (ta ka herpes). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Nekad neesmu potejies un nekad to nedarisu, man ir vismaz 5 erces iekodusas un es esmu sveix un vesels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 nez man sencitim bjia iekodusi eerce ar laima slimibu, aizgaja sapotejaas pectam un tagad nav probleemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 to worm: Ercei bija laima, bet senci ar laimu vinja neinficeja, a poteja vinjam drsi vien imunglobulinu, kurs agrak bija krietni letaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 a kaa tu tik daudz zini par taam eereceem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 a es no laimas izaarsteejos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 a kaa tu tik daudz zini par taam eereceem?? ehh nu vinsh ir dakteris , hakeris , santehnikis un veel alpiinists! un piektdienu vakaros dziedaataajs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 a kaa tu tik daudz zini par taam eereceem? Autoskola pirmas palidzibas lekcijas mediki stastija par to vemsanu, ja uzlej skidrumu (jo erce elpo caur poram). Es ieprieks domaju, ka drikst liet virsu ercei, tapec man likas svarigi pastastit ari citiem par so lietu. Bet vispar topic delj worma posta par braucienu ar laivaam, kur apkart meza busot erces Link to comment Share on other sites More sharing options...
forces Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 es domaju par 10Ls var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 taps , tu esi gjeenijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 (edited) Es arii tjipo esmu izslimojis laima slimiibu =/ Padzeeru 3 nedeeljas visaadus shitus, pagriezu biki aadu nost, un tagad viss normaali, tikai celji saap ? Lirels, nez kapeec neieeveeroju ka Hainy ielogojies. Edited August 11, 2004 by Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 cik reizhu tad jums dziivee ir iekodushas taas eerces. Es dziivoju laukos biezhu eju graavjos izcirst kruumus ( ), bet ne reizi dziivee man nav iekodusi ne eerce, ne bite, ne lapsene vai kas teeds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Kukainji baidas no ipatniem ar izteikti specigu kermenja aromatu (piem zirgs, kam nelien klat blusas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Orc, ta jau tu esi negarsigs, ar cigam un snabiti busi sabojajis visu prieku nabaga radibinam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 A prikols taads, tad kad es tjipo biju slims ar laima slimiibu, man pirms tam manaa muzuhaa nebija neviena eerce iekodusi =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Tev ta tikai likas, vai ari tavai mammai (kad tu biji vedera) iekoda erce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Visiem viss ir skaidrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now