Jump to content
GIGN Forum

Intel Core 2 Duo Vs. Amd Athlon 64

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zini to teicu es nevis worms :D

Droši ņem 4 gb, xp atbalsta četras gigas.

jebkurā gadijumā tu vari ņemt vairkāk atmiņu, jo kad iznāks SP1 uz vistas un tas būs drīz... tad jau varēsi maukt virsū vistu, līdz tam laikam paspēsi crysis iziet, un ja negribas laist spēles caur pixel shader 4.0 tad neinstalē dx10.

Es tev silti, ļoti silti, gandrīz karsti... iesaku neņemt kompi elkorā, lai kādas akcijas un šiti tur nebūtu, bet neņem elkorā, tu to ļoti nožēlosi, ja pānemsi.

Kautgan runājot par akcijām... pat ja elkoram ir cik tur procentu atlaide tāpat metaleksā būs lētāk un es tev iesaku vai nu metaleks.lv, vai nu smspc.lv, vai nu m79.lv

P.S. deadalive pats saproti, ko uzrakstiji? pohuj cik dārga pātesplate ir, galvenais lai būtu PCI-E slots un vis, tikai lai normāli šancētu ultra protams vaig attiecīgi krutu procesoru.

Un nafig to ultru... gtx maksā gandrīz par 100 LS lētāk un ir tikai nedaudz, ļoti nedaudz sliktāka par ultru.

Edited by m3rsy

Kr4...esmu izdomājis visu kārtīgi.

To videokarti es nepirkšu.

Procesors : Intel Core 2 Duo E6750.

Operatīvā atmiņa(RAM) : 4GB.

Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp. TAD MAN IR VK PAR ŠVAKU...

Video Karte : GeForce 8600GTS 256MB.

Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp. TAD TAS NEDER, VK IR PAR DĀRGU...

Video Karte : GeForce 8800Ultra 768MB.

Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp. Kā lai es dabuju PC normālu, BEZ ultra videokartes?

To videokarti es nepirkšu.

Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp. TAD MAN IR VK PAR ŠVAKU...

Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp. TAD TAS NEDER, VK IR PAR DĀRGU...

Video Karte : GeForce 8800Ultra 768MB.

Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp. Kā lai es dabuju PC normālu, BEZ ultra videokartes?

Es tev iesaku vai nu 8800gts lēts un labs, vai nu radeon x1950pro arī lēta un laba.

ar 8800gts crysis var vēsi pa maksimumam paspēlēt, pat uz pixel shader 4.0 iet ļoti labi.

8800gts maksā zem 200 LS un x1950pro ap 100 LS.

Vari youtubē ierkastīt "crysis on 8800gts/x1950pro" un tev dafiga video atvērsies.

Tāpatās arī citām spēlem varēsi skatīties.

Edited by m3rsy

pixel shader 4.0

Ejam gather..pasaki savu niku..un nedraojam topiku!

Nu jā min0, bet tas ir viens 8800gts pret diviem 7950 ,GX2 tas nozīme, ka ir divas videokartes kopā saslēgtas :)

P.S. pixel shader 4.0 ir sūds, kuru atbalsta jaunākie radeoni un Geforce 8 sērijas, protams pixel shader 4.0 atbalsta tikai direct x 10, kuru atbalsta tikai vista :D

ja spēle atbalsta px 4.0 tad ja tev ir dx10 un videokarte, kura atbalsta px 4.0 tad ir ievērojami krutāka grafika.

To pat var salīdzināt viģikos - grafiku starp dx9c, kas atbalsta px 3.0 un dx10...

protams, ka px 4.0 ir laba lieta, bet ja tev ir sūdīga videokarte, kas atbalsta px 4.0 tad tas nav labi, ja tu spēlē uz dx10 spēli, kura atbalsta px 4.0, jo tad videokarte sabāz visādus krutus laitingus, šadovus, tekstūras un citu drazu, kuru nevar atslēgt un tev tā spēle var ievērojami bremzēt, tākā, ja ņem videokarti, kura atbalsta px 4.0 tad neiesaku ņemt sūdu.

Reāli es gribu pavasāri ņemt līdzīgu pc, tikai ar amd un, ja sanāks tad 8800gtx

Edited by m3rsy

LOL. m3rsy saldēts neesi ?

radeon x1950pro ir STIPRI sliktāka par Geforce 8800 GTS.

+ ar to Radeonu 100% nevarēsi normāli Crysis zipāt.

EDIT :

Nu jā min0, bet tas ir viens 8800gts pret diviem 7950 ,GX2 tas nozīme, ka ir divas videokartes kopā saslēgtas

Un?

Edited by minOrity

radeon x1950pro ir STIPRI sliktāka par Geforce 8800 GTS.

+ ar to Radeonu 100% nevarēsi normāli Crysis zipāt.

Pats daunis neesi? :D

Es jau nesaku, ka viņas ir vienlīdzīgas, bet es saku, ka radeons arī ir tīri labs pie tam tu salīdzini cenu starpību.

Un es esmu redzējis, kā džeks spēle ar to videokarti crysis uz gandrīz maksimuma, protams caur dx9

P.S. kas un idiot?

tu salīdzināji divu videokaršu kopējo fps pret vienas.

Edited by m3rsy

daunis? kontrolē ko raksti? kur es kaut ko pateicu, lai tu mani sauktu par dauni? pff.

1847015% ka viņš pat grafikas viduslīmenim netika ar to karti.

Tie 100ls vienkārši iespaidīgi atmaksājas, ja nopērc GTS nevis to Radeonu.

Edited by minOrity

maksaa leetaak pat GTS un iet labaak... vai tas nav katra geimera sapnis? smile.gif

Ir ir...

Es taisos pirkt XPERTVISION Ge Force 8800GT, 512MB, 256BIT, HDMI, SLI.

Kura no Worm attēla ir mana? Stock vai otra versija. Varbūt man nav ne tā ne tā...

Tikai, kad skaties videokartes nejauc overclocked ar parastajām, jo tu tāpat jebkuru parasto videokarti vari overklokot.

Starp ņemt labāk GT nevis GTS.

2. Pēc m3rsy rakstītā var saprast, ka visas GT ir labākas par GTS, kas man likās galīgi jocīgi.

8800GT ir iznākusi jau labu laiku, un ir arī LV tikai baigais deficīts. Pats personīgi esmu notirgojis vienu Gigabyte un vienu Asus - jo vienkārši no vairumniekiem viņas izķer.

P.S. Windows XP NEATBALSTA 4 GB RAM. Gluži tāpat kā Vista - tas korekti strādā ar 2 GB RAM. Itkā jā viņš atpazīst 3.5 Gb RAMA, bewt korekti tos neizmanto. 4 Gb RAM atbalsta vai nu XP x64 vai Vista x64...Un SP VistAi neko nemainīs - Vista arī ir 32 bitu operētājsistēma, ja gribas ņemties ar lieljaudas apstrādi - un tiešām ir reāla vajadzība pēc liela daudzuma RAM nāksies likt

vai nu Xp vai Vistas 64bitīgo versiju, kur savukārt ir problēmas ar saderību...

Edited by Surr

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...