Koshkers Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 Nu luuk, es jau sso speeli censsos dabuut kaadu laicnnu caur DC++ un citiem shitiem bet nekaa nevaru, vinnu gruuti atrast un ja atrod tad nav sloti. Kaads nezin kaa es vinnu vareetu dabuut, man zzeel teereet naudu un es veel nekur neesmu redzeejis JA2 angliski. Taatad, kaads nezin kur es vareetu dabuut JA2 (eng). No kaada web site, varbuut kaads var izpaliidzeet un atsuutiit caur mIRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 hubos ir, bet pēdējā laikā ir novērots liels lietotāju skaits, kam nepatīk, ka no viņiem kaut ko velk. durņi kaut kādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 koshka velc labaak 2.5JA (i krutaak, i gruutaak ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 7, 2004 Author Report Share Posted August 7, 2004 visas 2.5 ir ru versijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 7, 2004 Author Report Share Posted August 7, 2004 Paklau Outlawz, tev mosh ir JA2.5 (eng), vareetu pa nakti caur mirc atsuutiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
crased` Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 hubos ir, bet pēdējā laikā ir novērots liels lietotāju skaits, kam nepatīk, ka no viņiem kaut ko velk. durņi kaut kādi nu es neesmu no tiem bet ja cilveeks izmanto revconnect, tad nemaisa ka 1/3 jusera diskonekte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 8, 2004 Author Report Share Posted August 8, 2004 Beidzot nokaccaaju Jagged Alliance 2: Wildfire no DC++, bet tagad rausies baigaa probleema! Man JA2 lago! WTF? Man dators nav suuds tocha, kautkas ar vidio karti nav kaartiibaa vai kaa? Nevar kaads palidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 8, 2004 Report Share Posted August 8, 2004 Paskaties settingus, uzliec sākumā uz minimālo un tad skaties, kā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 nezinu, kaapeec, bet man ja2 uz mashiinas ar amd proci raustijaas.... uzliku uz vecas (ljoti) p1 mashiinas - vispaar neraustas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 9, 2004 Author Report Share Posted August 9, 2004 Man tiessi tas pats P.S. Kaa var Jagged Alliance pelniit naudu? Jaaiennem raktuves? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 nu es pelniiju paardodot veikalaa visas taas shmotkas ko savaac no noshautajiem. ja uzreiz veikala nav, neraudi, peec kaada laika kaadaa no kvadrantiem tas buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 9, 2004 Author Report Share Posted August 9, 2004 un kam tad ir domaatas raktuves... un kaa var pacelt savu daily income? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 nu vispar raktuves ir domatas incomam, ja savac visas raktuves tev tiri normali pikis nak, ja es nekludos ja2 es speleju jau labu laicinju atpakalj, un pie tam netiku talak par sliktas vecenes fazendu vienkarsi nesapratu kas ir jadara, bet tas ir sen un nav taisniba! bet par raktuvem tas ir 90% un pie tam par raktuvem bija jakaro! tb lai neatnemtu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Reaala speele bija Naudu pelni iennemot raktuves. Satrennee armiju lai Sliktie puishi tev vinnas neatnnem Vo un pie sliktaas vecenes bish pa4akareeties vajadzeeja, beigaas ka visus apshaavi ir jaaielien kamiinaa (slepenaa eja tipa) Nez kaa jums gaaja, bet es visus liku Hedaa pat no baigaa attaaluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 blin, vot par kaminu neiedomajos AAAAAAA, vis vakara braucu majas instaelju jagged un GO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 starp citu, varu pasviest ideju iisteniem JA seerijas cieniitaajiem - pamekleejiet net'aa pashu speeleetaaju veidotaas kampanjas, dazhas ir pat interesantaakas, nekaa origjinaalaas... pats, diemzheel, nedabuuju versiju, kuraa deidrannas kareivji ciinjas laika pa jumtiem lozhnjaa, bet superhuman rezhiimaa jautriiba garanteeta.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 skatos vecajam labajam JA2 ir baiga piekrisana, kaut ari ir veca spelite, bet tomer kads nezin vel kadu speljuku lidzigu JA2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 nu blin, znachit 2.5 bija daudz gruutaaks, jo tur naudu vareeja pelniit tikai paardodot shmotkas. nebija nekaadu raktuvju (atceros, caur raktuveem vajadzeeja iet, lai iekljuutu tieshi pa vidu "slepenajai" rakjeshu baazei). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 xcom seerija... vai fallout... visas triis manai sirdij tuvas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 nu blin, znachit 2.5 bija daudz gruutaaks manaa skatiijumaa daudzreiz vieglaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 JA2 rullee planeetu... tik reaala speele vel nav redzeeta originaalais kadas 5x izspeeleets UB kadas 3x... 2.5 apnikaas viduu kad palika garlaiciigi njem un shauj... kaads tur veel fun? laba zinja:buus JA3 yeye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 vai tad 2.5 nebija Unfinished Buisness? anyway, jaapiekriit Falck, JA likaas garlaiciigs saliidzinaajumaa ar 1 dalju. But then again, tad kad es speeleeju pirmo dalju, nebiju veel taa iegrimis single rpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 ir shaadas daljas cik zinu JA Ja:deadly games JA2 JA2:Unfinished business + visi tie modi pashtaisiitie JA2.5 WILDFIRE - jaunaakais aj a mo6 kadu izlaidu bet shaubos kanekaa vakars tikko 5h no vietas doom3 nospeeleets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now