Jump to content
GIGN Forum

<>

fire^
 Share

Recommended Posts

Man ir divi jautaajumi unsure.gif

1st - Vai ko maina, ja ekraanu speeles laikaa "saspiezh", tb size un vertikaali uz minimaalo, esmu dzirdeejis, ka taa daudzi dara.

2nd - Kaada ir komanda, lai man nav katru reizi kaa speeleeju jaaliek GAMMA uz desktopa, lai CS ir gaishaaks.

Iepreksheejs paldies. zaban.gif

Es labprāt palīdzētu, bet es tiešām nesaprotu tavus jautājumus hmm.gif

1) pirmo reizi dzirdu par jebkāda veida saspiešanu :/

2) kā var likt gamma uz desktopa?

moš uzraksti kaut ko konkrētāk, lai var vismaz jautājumus saprast

1. pameklee Optionos CSaa tadu izvelni kaa Display Mode un izveelies "Normal" vietaa tur "Widescreen" tas arii radiis tev veelamu effektu (vismaz es taa saprotu, ka tev ir velme shaadu effektu ieguut)

2. stumbra ieteikums ir akei, vieniigi biezhi vien shiis komandas nekaadu effektu nedod. protams viss ir atkariigs no monitora, video draiveru konfiguraacijas. bet ir veel viens veids ka manaami palielinaat gaishumu spelee un netikai CSaa. ir tada programma ka RivaTuner. atrast vinju vari download.times.lv. ar tas palidzibu var reguleet gammu, brightness, contrast peec saviem uzskatiem. ka to dariit, gan neskaidroshu, slinkums. gan jau pats sapratiisi

Paldies, bet tagad es jums paskaidroshu, ko biju domaajis ar 1 jaut.

Tipo ekraanu cau MONITORA menu, izveelas SIZE un horizontaali samazina, tipo viss saplacinaats, taa esmu dzirdeejis, ka dara, bet kaads effekts no taa ir cs`am!?!

SAPRATAAT ? mad.gif

Paldies, bet tagad es jums paskaidroshu, ko biju domaajis ar 1 jaut.

Tipo ekraanu cau MONITORA menu, izveelas SIZE un horizontaali samazina, tipo viss saplacinaats, taa esmu dzirdeejis, ka dara, bet kaads effekts no taa ir cs`am!?!

SAPRATAAT ?  mad.gif

Nu es zinu ka ja saplacina to ekraanu, ka grafiks nav paaraak labs, bet kaut kaadas fiichas saliek, tad ar mazu mouse speed var baigi labi bliest galvaa!

Tas bija kaads puika datorsalonaa kas taadu fiichu uzlika un a gloku vinjsh bija tieshaam unstopable!

Protams tagad visi man klups virsuu ka taa neesot, bet tas perdelis kaut kaadu nenormaalo rezoluuciju uzlika kaut kaadus setingus pamainiija un gaaja vinjam tieshaam labaak!

Edited by Jurko

nez, es arii taa daru, man liekas ka mainaas k-kas ar peles juutiigumu... jo pelei ir gan vertikaalais gan horizontaalais juutiigums, tik nez vai tas ir atkariigs no manitora, bet vieglaak meerkji galvas augstumaa notureet.. wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...