armandulis Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 kā var uzlikt bhop mapei to sūdu ka uzlec un grimst un man jāzin kz longjump units cik daudz utt... pliiiiiz helppppp un kā KZ mapei var taimeri uzlikt?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 par teleportu ir runāts. taimeri dabūn timecounter.wad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVinci Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) kā var uzlikt bhop mapei to sūdu ka uzlec un grimst... uztaisi kvadratinjus, kastes vai ko tu tur gribi --> tie to entinity --> un liec func_door --> tad uztaisi lai vinjas iet zemee (ceru ka tu zini ka to darit...) + par units es nezinu es parasti lieku uz haljava un tad vnk izmeginu + par to taimeri es pats laprat uzzinatu.. Edited November 27, 2007 by ToVinci Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Tātad : Kā zināt cik unitu ir atstarpei kuru tu izveidoji : <-> 1.Uztaisam vidējo longjump garumu Screen 1 2. Tad paņemam BLOCK TOOL + Jebkādu tekstūru 3. Uztaisam kluci tieši starpā abiem klučiem (no kura uz kuru lec) 4. Paskatamies lejā cik unitu Screen 2 5. Izdzēšam to bloku ar kuru mērijāt attālumu. Re cik vienkārši - pieci vienkārši soļi uz vienu vienkāršu longjump lecienu Video Full Map (NOT TUTORIAL) ◙ Drawn Parkour Pictures Made By MoRoN Atļauja izplatīt saglabājot orģinālo autoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 (edited) ToVinci said: uztaisi kvadratinjus, kastes vai ko tu tur gribi --> tie to entinity --> un liec func_door --> tad uztaisi lai vinjas iet zemee (ceru ka tu zini ka to darit...) + par units es nezinu es parasti lieku uz haljava un tad vnk izmeginu + par to taimeri es pats laprat uzzinatu.. njaa zinu kaa liek func_door un taa talak thx all ja bus kadi jautajumi tad uzraxtisu Edited November 28, 2007 by armandulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 no kā tšķiras long jump no parasta jump ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Nu jāā... man kautkas neštimmē ar to taimeri izstāstiet sīkāk par taimeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Tas taimeris iedarbojas ar KZ pluginu! + kautkāds entity tur bija (ja nav, tad palabojiet kāds) Nedomā, ka plika tekstūra tev dos taimeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armandulis Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 a kādi ir tie entity kas jaraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now