keda2222 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Karoce uz cietā trūkst vietas lai iekačātu vienu spēli. Esmu izdzēsis visu iespējamo (laikam) Nepieciešams, lai jūs man pateiktu, kur datorā var atrast to programmu, emm, kā viņa saucās...nu ar kuras palīdzību var attīrīt cieto no veciem failiem..kautkā saucas clin cnu kautkā tā..pasakiet ja saprotat par ko runāju. Ā un cik vietas vajag uc cietā, lai iekačātu L2 C5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 sry, man windows ir lv valodā. uz C diska labais taustiņš, tad diska tīrišana tipo disck cleanup vai kkas tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ja gribi atrast VISUS failus tad ej start>run>ieraxti REGEDIT> un tur ir visi faili, bet ja nodzēsī, ko nevajag par sekām neatbildu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Putekļu sūcējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ccleaner ja tu šo domā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Start -> all programms -> accessories -> System tools -> disc cleanup Pagājušo reizi, kad šo dariju iztīrijās kādi 3 GB Edited November 20, 2007 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Cien. kiwix, atļaušos jums aizrādīt. Nedirs par lietām, no kurām neko nesajēdz! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Kiwix, diezvai dzēšot atslēgas no reģistra daudz uzlabosi cietā brīvās vietas stāvokli. Vari mēģināt diseiblot system restore (ar labo klikšķi uz my computer ikonas, properties, sys restore) Man itkā tā fīča nekad nav noderējusi. Tikai tie backup'i aizņēmuši lieku vietu. Edited November 20, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now