Roy Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Vai kāds zin kā varētu par brīvu reģistrēt xchat? Man tas mirc scripts baigi iepatikās bet tagad es viņu vairāk nevaru lietot jo pieprasa lai es nopirktu licenzi vai kaut kā tā.... Par naudu man viņu pirkt nav diez ko parāk liela velēšanās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 1) guugle 2) yahuuu cik tad vinji prasa par xchatu ? 5$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 paskaties šeit ja prasi manas domas - es gan neteiktu ka 20 zaļie ir sālīta cena par programmu, ko bieži lieto un kas patīk it sevišķi šais laikos, kad dolāra vērtība krīt un krīt bet nu vai man tevi mācīt pats esi liels un gudrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 XaXa neuzminēji.... Te būs cena: "$19.99 USD (US Dollars)" PsC brīnumi notiek un beidzot kadā no maniem topikiem bārbijvecis ir ierakstījis kaut ko normālu un man pat negribas ar viņu sāk dirsties... hmmm TE vai TE ir bildīte ka tas xchat izskatās āā un nedomāju ka kādreiz kaut ko tādu teikšu: Paldies bārbijveci PS. šhito var lockot ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 dubultpostiing Tas xchat ko tu man iedevi nestrāda pilnībā jo piemēram ka meiģinu Minimize to try izmet kaut kadu erroru un xchat izslēdzas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now