Traffic Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Šodien parādījās šāds errors. Nu jau ir parādījies trīs reizes. Katru reizi, kā viņš parādās es vairs nevaru paklausīties mūziku, izmet citu erroru, filmām nav skaņas. Esmu iztīrījis reģistru, neka'du izmaiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Man arii taads bija kaadu nedeelju atpakalj.. laikam kaut kaads viirus, bija joks ka klausos winampu tas suuds izlec, pazuud speeleem skanja, bet winampai paliek utt.. Paliidzeeja windowsa paarinstelaacija ar antiviirusiem utt. neskaneeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 es arī domāju, ka varētu būt vīruss, jo antivīrusam 2 dienas bija beidzies 30dienu termiņš. Būs jāuzliek skenēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 man arii tas pats bija!! pazuda peec tam kad firewall iesleedzu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 system repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now